Xiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi Duyurdu - Haberler - indir.com

Xiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 16:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markası Xiaomi, güçlü RGB renk desteğine sahip yeni Bedside Lamp 2 modelini duyurdu. Tasarımı ve sunmuş olduğu özellikler ile bir hayli dikkat çeken bu model serisinin yeni versiyonu resmi olarak duyuruldu. Xiaomi sadece akıllı telefon modelleri ile değil sunmuş olduğu çeşitli akıllı ev aletleri ve ürünleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Bu ilginç ürünlerden birisi olan gece lambası ve ortam ambiyansı görevi sağlayan MIJIA Bedside Lamp ürünü olmuştu. Kullanıcılar tarafından bir hayli beğenilen bu ürünün yeni versiyonu olan Bedside Lamp 2 resmi olarak duyuruldu. Apple’ın HomeKit akıllı ev asistanı ile de destek sağlayan bu lamba ayrıca iPhone, Apple Watch, Mac ve iPad gibi Apple cihazları üzerinden kontrol edilebiliyor.

Xiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları Açıklandı

10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi

Xiaomi Bedside Lamp 2 Duyuruldu

Xiaomi yada Siri sesli asistanı üzerinden sesli komutta verilebilecek olan bu cihaz isterseniz MIJIA uygulaması ile de kullanılabilir durumda. Cihaz özelliklerine gelecek olursak model en yüksek seviyede 400 lümen bir parlaklık seviyesi sunabiliyor. Oldukça parlak bir ürün olarak karşımıza gelen cihaz tek bir odayı aydınlatabilecek güce sahip durumda. En düşük parlaklık seviyesinde ise cihaz 2 lümen seviyelerine inebiliyor. Önceki model gibi bu cihazda 16 milyon renk yelpazesi sunuyor ve dokunmatik kontrollerin bu cihazda yan tarafa konumlandırıldığı gözüküyor.

Model oldukça dikkat çekici bir yapıya sahip olurken özellikle odasına farklı bir ambiyans katmasını seven kullanıcılar için uygun bir ürün diyebiliriz. Bu yeni cihaz yakın zamanda Çin’de satışa sunulacak ve satış fiyatı 24 dolar olarak belirlenmiş durumda. Cihazın büyük bir ihtimalle Amazon ve Ebay gibi büyük e ticaret siteleri üzerinde satışta olması bekleniyor. Modelin güncel kur ile Türkiye fiyatı ise 150 TL seviyelerinde olması bekleniyor.  


Xiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçtiXiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçti
Xiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları AçıklandıXiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları Açıklandı
Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi GeldiXiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi

PAYLAŞ