Xiaomi Wireless Mouse 2 duyuruldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Wireless Mouse 2 duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-13 20:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’den uygun fiyatlı bilgisayar aksesuarları sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise yeni bir kablosuz uygun fiyatlı Xiaomi Wireless Mouse 2 modeli duyuruldu. Daha çok akıllı telefon pazarında ismini duyduğumuz Xiaomi, sadece bu alanlarda değil teknolojinin her alanında yer almaya devam ediyor. Beyaz eşyalardan, akıllı TV’lere kadar birçok noktada yeni ürünlerini sunan şirket, şimdi ise bilgisayar aksesuarlarına yönelik yeni ürününü duyurdu. Dizüstü bilgisayar modelleri ile dikkat çeken şirketin bu yeni Mouse modeli oldukça uygun fiyatlı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Xiaomi Wireless Mouse 2 Özellikleri ve Fiyatı

Global pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu varGlobal pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu var

Şirketin çok uygun fiyatlı ürünleri arasında yer alan bu yeni Mouse modeli oldukça sade bir tasarım ile geliyor. Xiaomi Wireless Mouse 2 modeli iki tuş ve bir tekerleğe sahip durumda. Cihazın gerek gövde yapısı gerekse tasarımı oldukça işlevsel ve elde kaymayacak şekilde tasarlanmış durumda. Farenin sahip olduğu donanım özelliklerine gelecek olursak, bu modelin 1000dpi foto elektrik sensörüne sahip olduğun belirtelim. Fareyi hızlı bir şekilde hareket ettirseniz bile sensör ile doğru bir konumlama sağlayabiliyor.

Fare hem sağ hem de sol kullanım için uygun olarak tasarlanmışken, 2.4 GHz bandını kullanıyor. Değiştirilebilir batarya ile 1 yıla kadar kullanım ömrü vadediyor. Xiaomi Wireless Mouse 2 modeli 8 dolar fiyat etiketine sahip durumda. İlk nesil model ise 10 dolar gibi bir fiyattan sunulmuştu.  


Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldıXiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldı
Xiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdiXiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdi

PAYLAŞ