Xiaomi ve Oppo’dan dikkat çeken açıklama - Haberler - indir.com

Xiaomi ve Oppo’dan dikkat çeken açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 16:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her yaptıklarıyla adından söz ettirmeyi başaran Sony ve Amazon, kısa bir süre önce yaptığı açıklamayla beraber Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde yer almayacaklarını dile getirmişlerdi. Bunun ardından Xiaomi ve Oppo'da Mobil Dünya Kongresi hakkında kararlarını dile getirdiler. Bu kararın üzerinden çok vakit geçmeden, Çinli teknoloji şirketleri Xiaomi ve Oppo'dan konu ile ilgili açıklama geldi. İki şirket tarafından yapılan açıklamadan elde edilen bilgilere göre her iki şirkette Mobil Dünya Kongresi'nde yer alma kararı verdiklerini dile getirdi. Şöyle ki Oppo, çatısı altında çalışan tüm çalışanların güvenliliğinin çok daha öncelikli olduğunu ve artık diğer önleyicilerin yanı sıra aynı zamanda GSMA'nın tüm yönergelerine uymayı taahhüt ettiklerinin altını çizdi. 

Bu bilgilere ek olarak Oppo, basın konferansı mekanı, toplantı odası, MWC standı, ulaşım ve vitrin cihazlarını düzenli olarak dezenfekte edeceklerini aktardı. Xiaomi'de Oppo'nun açıklamasına benzer bir açıklamada bulundu. Şirket çalışanların, ortakların ve aynı zamanda basın mensuplarının sağlık ve güvenliğinin de önemli olduğunun altını çizdi. Bununla beraber şirket, Çin'den Barselona'ya seyahat etmek durumunda olan çalışanlarının virüs ile ilgili herhangi bir belirti taşımadığını belirtti. Ülkeyi tehdit altına alan Corona virüsü, teknoloji şirketlerinin de işlerini zorlaştırdı. Dünya çapında önemli olan bu etkinliği Xiaomi ve Oppo şirketlerinin katılmaması şirket adına üzücü olabilirdi. 

Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!

Xiaomi ve Oppo, MWC’ye katılım gösterecek

Çinli akıllı cihaz üreticileri Xiaomi ve Oppo bu yıl düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'ne katılım göstereceklerini açıkladı. Sony ve Amazon gibi şirketler yukarıda da dile getirdiğimiz üzere bu yıl gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'ne katılım göstermeyecekler. Etkinliğe katılmayacak şirketler arasında LG, ZTE, NVIDIA ve Ericsson şirketleri de yer aldığını belirtmek gerekiyor. Asus da oyunculara yönelik geliştirdiği Asus Rog Phone II‘nin bir süre piyasada yer almayacağını dile getirdi. Ülke çapında yaşanan bu olay dün dünyada dikkat çekti. 


Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno3 Vitality özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno3 Vitality özellikleri ve fiyatı
Xiaomi Mi 10 Pro Geekbench testinde Galaxy S20'yi geçti!Xiaomi Mi 10 Pro Geekbench testinde Galaxy S20'yi geçti!
Xiaomi'den yana açılır kameralı telefon patenti!Xiaomi'den yana açılır kameralı telefon patenti!

PAYLAŞ