Xiaomi ve Meitu Ortaklığındaki İlk Telefon Gözüktü - Haberler - indir.com

Xiaomi ve Meitu Ortaklığındaki İlk Telefon Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 15:52:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Köklü bir geçmişe sahip olmamasına rağmen kısa bir süre içerisinde dünyanın sayılı markalarından birisi olmayı başaran Xiaomi, bu başarısını yaptığı yatırımlara ve takip ettiği stratejiler sayesinde gerçekleştirdi. Aldığı kararlar kapsamında önce Mi ve Redcmi modelleri ile adından söz ettirmeyi başaran Xiaomi, ardından Redmi isminde yeni bir marka oluşturmuş ve oluşturduğu bu marka ile Xiaomi çatısı altında daha ucuz fiyata akıllı telefon modelleri ile pazara sürmeye devam etmişti.

Meitu ve Xiaomi yeni akıllı telefon modelini duyurmak için kolları sıvamış durumda

Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!

Tüm bu gelişmelerin dışında bir diğer Çin menşei olan akıllı telefon üreticisi Meitu ile ortaklığa giderek Meitu markasını bünyesine dahil eden Xiaomi, bunun sonucunda ilk meyvesi olan Meitu ve Xiaomi üretimi akıllı telefon modelini duyurmak için kolları sıvamış durumda. CC serisi adı altında gençlere yönelik dikkat çeken akıllı telefon modelleri duyurmaya hazırlanan Xiaomi, ilk akıllı telefonunun olması beklenen Xiaomi CC9 modeline ait çalışır haldeki bir görsel sızdırıldığı duyuruldu.

Ekrana gömülmüş bir kamera ile karşımıza çıkabilir

Ön tasarımında hemen hemen çerçevesiz bir tasarım sunan şirket, söz konusu cihazın herhangi bir ön kamerası görünmüyor. Kasa içerisinde karşımıza çıkan pop-up kamera ya da ekrana gömülmüş bir kameranın kullanılma ihtimali söz konusu. Şu an bu görsel haricinde elimizde cihazla ilgili herhangi bir şekilde bilgi bulunmadığı için nasıl bir ön kamera kurulumu olacağını anlamak tam olarak belli olmuyor. Arka tasarımına gelecek olursak 3’lü kamera kurulumu ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı iddia edilen akıllı telefonun üst seviye donanım özellikleri sunacağı iddia ediliyor. Öte yandan fiyat aralığı olarak Xiaomi markası kıyasla daha uygun bir fiyata sahip olacağı beklenenler arasında. Yazılım konusuna gelecek olursak da en güncel Android işletim sistemi ile beraber teknoloji severlerle buluşacağı düşünülüyor.

 

 

 


Meizu 16S antutu puanları dikkat çekiyorMeizu 16S antutu puanları dikkat çekiyor
Meizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli OlduMeizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli Oldu
Merakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduMerakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ