Xiaomi, uzun süren bekleyiş sonrası Poco F2 ismini tescilledi - Haberler - indir.com

Xiaomi, uzun süren bekleyiş sonrası Poco F2 ismini tescilledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 23:05:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin uygun fiyatlı alt markası olan Pocophone serisi F1 modeli sonrasında piyasada uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak şimdi ise Xiaomi tarafından Pop F2 isminin haklarının tescil edilmesi ortaya çıktı ve modele dair gelişmeler yaşanmaya başladı. Xiaomi şirketinin uygun fiyata karşılık iyi bir donanım özellikleri sunduğu modeli olan Pocophone F1 modeli pazarda oldukça dikkat çekmiş ve beğenilmişti. Şirketin bu başarılı modeli sonrasında uzun bir süre yeni Pocophone 2 modeline dair bir detay verilmemişti. Zaman zaman sızıntıları olan modelin çıkıp çıkmayacağı da bilinmiyordu. Ancak yaşanan yeni gelişme ile beraber Xiomi’nin Poco F2 için isim tescili aldığı ortaya çıktı ve gözler tekrardan bu modele yöneldi.

Pocophone F2 özellikleri ve detayları

Xiaomi'de artık Google Arama ve mesajlaşma uygulamaları ön yüklü gelecekXiaomi'de artık Google Arama ve mesajlaşma uygulamaları ön yüklü gelecek

Pocophone F1 modeli 2018’in Ağustos ayında duyurulmuş olup o zamandan beri yeni bir model ile gelmedi. Şimdi ise Poco F2 isminin tescillenmesi ile beraber yeni modele dair beklentiler arttı. Çin’de gerçekleştirilen bu isim tescili ile beraber Poco F2’nin yolda olduğu açık bir şekilde gözüküyor. Poco F1 modelinin çıkış tarihi olan 2018 yılının Ağustos ayına yönelik Haziran ayında isim tescili alındığı gözüküyor. Bu durum ise yeni Poco F2 modelinin geleceğini biraz daha güçlendiriyor.

Poco F1 modeli ülkemize geçte giriş yapmış olsa oldukça başarılı bir cihaz olmuştu. Yeni Poco F2 modelinin yine üst seviye donanım özelliklerine karşılık uygun fiyatla satışa çıkması bekleniyor.


Xiaomi Black Shark 3 5G şubat ayında tanıtılabilirXiaomi Black Shark 3 5G şubat ayında tanıtılabilir
Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü!Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü!

PAYLAŞ