Xiaomi, Türkiye'de ürettiği yeni modeli Redmi 9T'nin satışına başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi, Türkiye'de ürettiği yeni modeli Redmi 9T'nin satışına başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-08 16:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Küresel teknoloji lideri Xiaomi'nin Türkiye'de açtığı fabrikada ürettiği giriş seviyesinin yeni lideri Redmi 9T, 2.799 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Bulunduğu her bölgede lokal bir partner haline gelme misyonuyla çalışmalarını sürdüren teknoloji devi Xiaomi, Türkiye'de ürettiği giriş seviyesi akıllı telefonu Redmi 9T 4+64GB'ı 2,799 TL ve Redmi 9T 4+128GB'ı 2,999 TL fiyatıyla kullanıcısının beğenisine sundu. Giriş seviyesinin yeni lideri Redmi 9T, kullanıcıların fotoğraf yetenekleri ve genel tasarımdan ödün vermeden ihtiyaç duydukları olağanüstü performansı ve birkaç gün boyunca yetecek pil ömrünü sağlamak için özel olarak tasarlandı.

Xiaomi Studios, Mi 11 ile İstanbul'da çekilen ilk filmini yayınladı               Xiaomi Studios, Mi 11 ile İstanbul'da çekilen ilk filmini yayınladı               

Redmi 9T Teknik Özellikleri

48 MP AI dörtlü kamera kurulumuna sahip Redmi 9T, 8 MP ultra geniş açılı kamerası sayesinde büyük grup ve geniş manzara çekimlerinde fotoğrafların kırpılmasının önüne geçiyor. 2 MP makro lens ve 2 MP derinlik sensörü ise profesyonel düzeyde bokeh ve çarpıcı yakın plan çekimler yapılabilmesine olanak tanıyor. Redmi 9T, hafif tasarımına rağmen, 6.000 mAh (tipik) pili ve Qualcomm® Snapdragon™ 662 çipsetiyle güçlü bir performans sergiliyor.

Redmi 9T, 11nm teknolojisiyle üretilmiş enerji tasarruflu işlemcisiyle, önceki nesillere göre daha az ısı üretimi ve daha düşük güç tüketimi ile çok daha yüksek bir performans sunuyor. 18W hızlı şarj özelliği cihazın öne çıkan diğer özelliklerinden. Corning Gorilla Glass 3 özellikli 6,53inç FHD+ Dot Drop ekranı, canlı ve net bir görüntüleme deneyiminin yanı sıra sağlam yapısıyla dikkat çekiyor.


Xiaomi Mi Store Mağazası Tepe Nautilus’ta AçıldıXiaomi Mi Store Mağazası Tepe Nautilus’ta Açıldı
Xiaomi'nin yeni logosuna ödediği para ortaya çıktı          Xiaomi'nin yeni logosuna ödediği para ortaya çıktı          
Xiaomi'den MIUI kullanıcılarını heyecanlandıran haberXiaomi'den MIUI kullanıcılarını heyecanlandıran haber

PAYLAŞ