Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 12:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Note 10 modelinin ilk paylaşımları geldi. Çinli teknoloji devi yeni amiral gemisi cihazında dünyada bir ilke imza atacak!   

Tanıtımının ardından uzun bir süredir adından söz ettiren Xiaomi Mi Note 10’nun ilk görselleri paylaşıldı. 30 Aralık’ta Türkiye’de dağıtım çıkacak olan cihazın odak noktası kamera oldu. Türkiye için oldukça ilginç bir paylaşım yapan Xiaomi, Mi Note 10’nu “HepsiSeninMi” etiketiyle bir paylaşım yaparak “Dünyanın ilk 108MP Beşli Kamerasına sahip telefonu Mi Note 10 geliyor!” açıklamasını yaptı. Türkiye’de 128 GB’lık versiyonu ile satışta olacak olan Xiaomi Mi Note 10’nun Xioami Türkiye Garantili satış rakamı 5.999 TL’den başlayacak. Özellik açısından pek çok kullanıcının gönlünde taht kurmayı başaran Mi Note 10’nun fiyat etiketi açısından her kullanıcıya hitap etmeyeceğini söylemek yanlış olmaz. Tasarım açısından kavisli kenara ve şık bir görünüme sahip olan Xiaomi Mi Note 10 mavi renkli modeliyle öne çıkıyor. İnce çevrece tasarımıyla çentikli ekranına rağmen kullanıcılarına tam ekran deneyimi sunan Xiaomi Mi Note 10 Türkiye’de birçok kullanıcının ilgisini çekse de, cihazın maliyeti kullanıcıları kararsız bırakmış durumda. Mi Note 10’na daha uygun fiyatla sahip olmak isteyen kullanıcılar için cihazın ithalatçı garantili olan satış fiyatı 4.999 TL olarak belirlendi. 

108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak

Xiaomi Mi Note 10 özellikleri 

Kullanıcılara hem tasarım açısından, hem de donanım açısından bir performans deneyimi sunan Xiaomi Mi Note 10 6.47 inç ekrana sahip. FHD+1080x2340 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan amiral gemisi cihaz OLED ekran teknolojisiyle kullanıcılarına yüksek bir grafik deneyimi sağlıyor. Gücünü Snapdragon 730G işlemci yongasından alan Mi Note 10 6GB RAM ve 8 GB RAM seçenekleriyle oyunseverler içinde son derece uygun. Kesintisiz ve yüksek bir oyun deneyimi sunan Mi Note 10’nun Türkiye’de satışa çıkacak modelinin dahili depolama kapasitesi ise 128 GB. 

Xiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdi

Kamera açısından oldukça güçlü olan cihaz arka panelinde beşli kamera kurulumuyla bir ilke imza atıyor. 108 MP çözünürlüğe ve f/1.69 diyafram aralığına sahip olan bir ana kameraya sahip olan cihazda ek olarak, 20 MP çözünürlüğünde diyafram aralığı f/2.2 olan 117 derecelik ultra geniş açılı kamera, 5 MP çözünürlükte diyafram aralığı f/2.0 olan telefoto kamera, 12 MP çözünürlükte diyafram aralığı f/2.0 olan açık portre kamerası ve 12 MP çözünürlükte makro kamerada yer alıyor. Mi Note 10 piyasaya çıkarken kamera konusunda oldukça iddialı bir şekilde “İstediğiniz kadar kırpın hiçbir kayıp yaşamayacaksınız.” açıklamasını yapan Xiaomi’nin bu modelindeki ön kamerası ise 32 MP çözünürlüğe sahip. 

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için tüm teknik detaylar sızdırıldı

Ekrana entegre parmak izi sensörü ile kullanıcılarına merhaba diyen Xiaomi Mi Note 10 batarya konusunda da oldukça iddialı. 5.260 mAh’lık pil gücüne sahip olan cihaz kutusundan 30 W’luk hızlı şarj desteği ile çıkıyor. Android 9 Pie tabanına sahip olan Mi Note 10 MIUI 11 arayüzünü kullanıyor. 


Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyat beklentisi hayal kırıklığı yarattıXiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyat beklentisi hayal kırıklığı yarattı
Xiaomi CEO’sundan hızlı şarj hakkında samimi açıklamaXiaomi CEO’sundan hızlı şarj hakkında samimi açıklama

PAYLAŞ