Xiaomi transparan Mi 10'nun fotoğraflarını paylaştı! - Haberler - indir.com

Xiaomi transparan Mi 10'nun fotoğraflarını paylaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 13:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi olan Xiaomi, Mi 8 ile beraber transparan arka tasarıma sahip bir model sunmuştu. Şimdi ise şirket bu modele bir yenisini daha ekliyor ve Mi 10 Explorer Edition olarak gelecek bu yeni modelin transparan arka yüzeye sahip yeni fotoğrafları paylaşıldı. Xiaomi, Çin’de Mi 10 serisini piyasaya sürdü. Bu hamle ile beraber şirketin global lansman öncesinde Mi 8 ve Mi 9 serisinde olduğu gibi yine Mi 10 serisinde de şeffaf arka kapağa sahip olan bir versiyonu “Explorer Edition” olarak sunmaya hazırlanıyor. Xiaomi bu serisini Mi 8 ile Explorer Edition ve Mi 9 ile ise Premium Edition olarak sunmuştu. Şimdi ise Xiaomi Mi 10 ile beraber Explorer Edition modelini de pazarda göreceğiz.

Xiaomi Mi 10 Explorer Edition duyuruldu

Xiaomi Mi 10s mi geliyor?Xiaomi Mi 10s mi geliyor?

Xiaomi’nin Mi 10 Explorer Edition modeli yine şeffaf arka kapağa sahip olacak ve altında yer alan kamera, flaş, batarya ve kablosuz şarj entegresi gibi donanım detayları açık bir şekilde gözükecek. Diğer yandan telefonun ana kartını kaplayan çift katmanlı termal iletken grafit, donanım bileşenlerini gizlemiş olacak. Öyle ki daha önceki transparan modellerde arka kapakta yer alan hiçbir görüntü gerçek değildi. Xiaomi tarafından dizayn edilmiş bir tasarım arka kapaktı diyebiliriz. Ancak bu sefer anakartın üzerinin kapalı olmasından ötürü cihazın birçok donanım parçası gözükmemiş oluyor.

Xiaomi şirketi tarafından transparan bu versiyon için henüz özellikleri ve tasarıma dair bir detay verilmiş değil. Ancak özellikler tarafında tıpkı Xiaomi Mi 10 serisinin diğer üyeleri gibi benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. Özellikle bu yeni modelin nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacağı merak edilirken, pazarda sunacağı özelliklere karşılık iyi bir fiyatla sunulması bekleniyor.  


Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansman tarihi belli oldu!Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansman tarihi belli oldu!
Xiaomi Mi Note 10 dayanıkıklılık testinde!Xiaomi Mi Note 10 dayanıkıklılık testinde!

PAYLAŞ