Xiaomi trafiğe el atıyor! İşte yeni sürüş gözlüğü - Haberler - indir.com

Xiaomi trafiğe el atıyor! İşte yeni sürüş gözlüğü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-29 11:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Elektronik dünyasında farklı ürünleri ile dikkat çeken Xiaomi, trafikteki güvenliği arttırabilmek adına sürüş gözlüğü geliştirdi. İşte detaylar.

Çin’den tüm dünyaya ulaşmayı hedefleyen Xiaomi, yeni cihazı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelen son bilgilere göre Xiaomi, alt şirketi Youpin tarafından geliştirilen yeni bir ürünü tanıtırken sürüş gözlüğü olarak adlandırılan yeni ürün oldukça dikkat çekti. Markanın bu ürünü geliştirmedeki en önemli hedeflerinden birisinin trafikteki kaza oranlarının düşmesi ve can kayıplarını azaltmak olduğu ifade edilirken Xiaomi yeni ürünü sayesinde ileri sürüş güvenliği sağlayacak.

Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldıXiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı

MIUI 10 ile Beraber Xiaomi Cihazlara Portre Modu Geliyor

Gözlük filtreleme yapacak

Xiaomi’nin yeni gözlüğü filtreleme yapacak. Böylece parlak ışıklar, yansımalar, güneş ışığı gibi görmeyi etkileyen tüm etkenler ortadan kaldırılacak. Youpin tarafından geliştirilen bu ürün, özel bir araştırma sürecini de içerirken yapılan araştırmalar sonrasında özel bu ürün geliştirildi. Turok Steinhardt (TS) olarak adlandırılan yeni gözlük, elektronik değil. Sürüş sırasındaki belirtilen tüm negatif durumları ortadan kaldırarak kişilerin yola odaklanmasını sağlayan gözlük, üstelik görünüm açısından da beğeni toplamış durumda.

Parlama yüzde 64 oranında azaltılıyor

Yeni gözlükler ile ilgili teknik bilgileri aktaran firma, gözlükler sayesinde parlamanın yüzde 64 oranında azaltılabildiğini ifade etti. Işıkları ciddi oranda kırarak parlamayı engelleyen gözlük, böylece yol boyunca kişilerin rahatsız olmadan güvenli sürüş imkanı elde etmesini sağlıyor. Görüş mesafesini de arttıran gözlük bu alanda ise yüzde 14 oranında başarılı. 

Xiaomi Mi 7 Canlı Görüntüleri Ortaya Çıktı


Snapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldıSnapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldı
Xiaomi Mi Pad 4 Plus'ın tanıtımı gerçekleştiXiaomi Mi Pad 4 Plus'ın tanıtımı gerçekleşti
Xiaomi resmen Türkiye'de!Xiaomi resmen Türkiye'de!

PAYLAŞ