Xiaomi Telefonlar İçin Önemli Performans Güncellemesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Telefonlar İçin Önemli Performans Güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, son olarak kullanıcılarına Poco F1 modelleri için Game Turbo özelliğini güncelleme ile sunmuştu. CPU ve GPU kullanımı daha iyi optimize ediliyor ve bu sayede oyunlar için daha gelişmiş bir ortam sağlanmış oluyor. Şirket şimdi ise POCO F1 ve diğer Xiaomi modelleri için yeni bir özelliği güncelleme ile duyurdu. Henüz yeni yayınlanan son MIUI Global beta güncellemesi ile beraber Xiaomi cihazlara Game Turbo özelliği ayrı bir uygulama oluyor. Yenilenen Game Turbo özelliği ile beraber uygulama Poco F1 modeli için özel bir tasarıma sahip olacak. Game Turbo aktif olduğu zamanlarda oyunlar, uygulamanın ana sayfasında görünecek.

Poco F1 ve Redmi Serisi İçin Önemli Güncelleme

Oyunlar ana sayfaya eklenecek olan widgetlar sayesinde kartlar olarak gösterilecek. Kullanıcılar ise kartta yer alan ikona tıklayarak tek bir tıklama ile oyunu açabilecekler. Ayrıca vurgu rengi sarıdan mavi olarak bir tasarım değişikliğine gidildi. Uygulamaya dönüşecek olan Game Turbo sayesinde bellek temizliği, ekran görüntüleri ve anlık video çekimleri gibi ek özellikler de bulunacak. Ayrıca oyun içerisinde mobil veri, wifi ve parlaklık gibi özellikleri açıp kapatabilecekler. Diğer yandan oyunla eş zamanlı olarak WhatsApp ve dosya yöneticisi gibi ek uygulamalar kullanılabilecek.

Xiaomi MIUI 11 almayacak telefonlar belli olduXiaomi MIUI 11 almayacak telefonlar belli oldu

Xiaomi Redmi Note 5 Pro modeli dahil olmak üzere Redmi cihazlara da Game Turbo özelliği eklenmişti. Note 5 Pro’da Global Beta güncellemesi ile beraber Game Turbo değişiklikleri geldi. Game Turbo’nun etkin olacağı oyunlar ise tıpkı POCO F1 cihazında olduğu gibi ana sayfada kartlar şeklinde gözükecek. Arayüz tasarımı ise Xiaomi modellerde normal kalacakken, oyun içerisinde hareketli bir pencere ile Chrome veya WhatsApp gibi uygulamalar kullanılabilir olacak. Tüm bu yenilikler MIUI Global Beta sürümünde mevcut olacak.


Xiaomi telefonlarda önemli güvenlik açığı ortaya çıktıXiaomi telefonlarda önemli güvenlik açığı ortaya çıktı
Heyecanla beklenen Xiaomi Mi 9 satışa sunulduHeyecanla beklenen Xiaomi Mi 9 satışa sunuldu

PAYLAŞ