Xiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-23 17:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Xiamoi, son dönemlerde ürünleriyle kullanıcılardan en çok ilgi gören markalar arasına girmeyi başardı. Uygun fiyat garantisiyle güncel teknolojiyi yakalamayı başaran markanın en çok rağbet gören ürünleri arasında bildiğiniz üzere Mi Band akıllı saat serisi var. Akıllı saatlerin kullanımı günden güne artış gösterirken markalarında bu alanda aralarında ciddi bir rekabet başladı. Xiaomi ise kullanıcılar için, hem kullanıcıların isteklerine yanıt veren, hem de akıllı saat pazarına göre oldukça uygun fiyat etiketleriyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 

Çin merkezli markanın en son pazara sürdüğü akıllı saat modeli 24 Haziran’da çıkış yapan Mi Band 4 modeli olmuştu. Özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Mi Band 4 ile ilgili Xiaomi’den kullanıcı adaylarını sevindirecek bir haber geldi. Marka yeni akıllı saatinin pazarlaması için eğlenceli bir yarışma düzenleyecek. Yarışma sonunda ise kazanan şanslı kullanıcı yeni Xiaomi Mi Band 4’ün sahibi olacak. 

Fiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte ÖzellikleriFiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Xiaomi Mi Band 4 özellikleri 

 

Xiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı Açıklandı

Xiaomi Mi Band 4’te kullanıcılarının isteklerini göz önünde tutan bir çalışma izlemişti. 0.9 inçlik AMOLED ekrana sahip olan Mi Band 4 aynı zamanda dayanıklı yapısıyla kullanıcılara uzun bir kullanım ömrüde sunuyor. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı ekranı 2.5D temperli ekranla destekli ve 50 metre suya kadar dayanıklı bir yapıya sahip. Gelişmiş sensörleri sayesinde yüzme stilleri algılayabilen Xiaomi Mi Band 4’ün koşma, bisiklet vb gibi toplamda 6 farklı spor modu bulunmakta. 

Yüksek batarya ömrüne sahip olan Xiaomi Mi Band 4, 135 mAh’lık pil kapasitesiyle kullanıcılarına 40 günlük kesintisiz kullanım imkanı tanıyor. Hem iOS, hem de Android cihazlara uyumlu olarak geliştirilen Mi Band 4, yurt dışında 24 dolar fiyat etiketine sahip. 

Xiaomi’den Mi Band 4 hediyesi 

Xiaomi Mi CC9 Sonunda Gözüktü

Çin merkezli firma dünya çapında yoğun bir ilgi gören Mi Band 4’ü düzenlemiş olduğu bir yarışmayla kullanıcılarına hediye ediyor. Tasarım ve donanımsal özellikleri açısından yoğun ilgi gören akıllı saatler için düzenlenecek olan yarışma için, aday kullanıcıların Mi Band 4 için Wallpaper hazırlaması gerekli. Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken sadece bu. Desing White Mi adı verilen yarışmanın başvuruları ise 2 Ağustos tarihine kadar devam edecek. 


Xiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı AçıklandıXiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı Açıklandı
Xiaomi, Mi Band 4 ile Yükselişe Geçti!Xiaomi, Mi Band 4 ile Yükselişe Geçti!

PAYLAŞ