Xiaomi tarafından iki yeni 120 Hz telefon geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi tarafından iki yeni 120 Hz telefon geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-12 20:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının dev isimlerinden olan Çinli üretici Xiaomi, dikkat çeken iki yeni akıllı telefon modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu modellere dair detaylar gelmeye devam ederken, bu cihazlardan birisinin Mi Mix 4 modeli olabileceği ortaya çıktı. Xiaomi geçtiğimiz hafta Weibo üzerinde Mi Mix için özel bir sayfa oluşturmuştu. Bu hamle ile beraber sayfanın yeni Mi Mix 4 hazırlığı için olduğu iddiaları ortaya çıkmıştı. Bu durum ise yeni modeli bekleyen kullanıcıları bir hayli heyecanlandırdı diyebiliriz. Yeni gelen bilgilere göre ise Mi Mix 4 modelinin karşımıza 120 Hz OLED ekran ile çıkabileceğini gösteriyor. Şirketin şuan için iki farklı 120 Hz seviyesine sahip kavisli telefon geliştirdiği ve bunlardan birisinin ise Mi Mix 4 olduğu iddia ediliyor.

Xiaomi Mi Mix 4 iddialı özellikler ile geliyor

POCO M2 Pro, Xiaomi'nin resmi web sitesinde görüntülendiPOCO M2 Pro, Xiaomi'nin resmi web sitesinde görüntülendi

Uzun bir süredir beklenen söz konusu bu amiral gemisi modeli yine iddialı tasarım ve donanım özelliklerine sahip olacak. Seriye dair birçok iddia yer alsa da, tasarım tarafında Mi Mix Alpha modeli gibi ön plana çıkması bekleniyor. Mi Mix Alpha cihazı da sahip olduğu fütüristik tasarımı ve yüksek fiyatı ile pazara giriş yapması bekleniyor. Modelin sahip olması beklenen donanım özelliklerine gelecek olursak ise başlıca işlemci tarafında Snapdragon 865 yer alması bekleniyor. Gücü kadar kamera yetenekleri ile de ön plana çıkacak olan bu modelin merkez tarafında 108 megapiksel veya 150 megapiksel değerinde bir kamera ile beraber en az beşli bir kamera sistemi yer alması bekleniyor.

Cihazın kutu içinden ise yüksek ihtimalle Android 11 yerine Android 10 işletim sistemli MIUI 12 arayüzü ile çıkış yapması bekleniyor. Model hakkında bilinenlerin şuan için bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Veri ihlali iddialarıyla gündeme gelen Xiaomi önemli bir güncelleme yayımladıVeri ihlali iddialarıyla gündeme gelen Xiaomi önemli bir güncelleme yayımladı
Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Edition çıkışına yönelik sızıntılarXiaomi Mi 10 Lite Zoom Edition çıkışına yönelik sızıntılar

PAYLAŞ