Xiaomi resmen Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Xiaomi resmen Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-17 11:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Çin’in dünya markası Xiaomi resmen Türkiye’de. İşte Xiaomi’den gelen dev adım.

Türkiye’de özellikler son yıllarda iyi bir atılım yaparak pazar hacmini arttıran Xiaomi, Türkiye’de yaptığı anlaşmalar ile birlikte resmen hizmet vermeye başladı.

Xiaomi Mi A2, bugün satışa sunulduXiaomi Mi A2, bugün satışa sunuldu

Şu anda yetkili distribütör üzerinden Türkiye’de faaliyetlerini sürdürecek olan marka, bu konuda adım EVOFONE ile anlaşma sağladı. Mobil sektörde yer alan ve farklı cihazlar geliştiren EVOFONE aynı zamanda Samsung, Apple, LG, Sony gibi pek çok markayla da benzer anlaşmalara sahip durumda.

Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı

Mi Shop açılacak

Bugüne kadar satılan modellerde ithalatçı üzerinden işlem yapılırken bundan sonraki dönemlerde EVOFONE üzerinden resmi distribütör garantisi ile Xiaomi modelleri satılacak. Eylül ayı itibari ile İstanbul’da açılacak Xiaomi mağazası ile birlikte Türkiye’ye yönelik ikinci adımını atacak olan marka, kuşkusuz bu alanda işlem hacmini arttıracak. Yeni modellerinin ilk olarak mağazada satılacağı bilgisi de paylaşılırken yüksek donanımlı ve uygun fiyatlı telefonlara daha fazla ilgi gösterilmesi bekleniyor. Yapılan açıklamalara göre mağazada 160 farklı ürüne yer verilecek.

Konu ile ilgili resmi açıklama yapan EVOFONE Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, Xiaomi ile yaptıkları anlaşmadan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyerek Türkiye’deki tüketicilere Xiaomi markasını da güvenli bir şekilde sunacaklarını söyledi.

Xiaomi tarafından yapılan bu hamle Çin-Türkiye ilişkileri açısından da büyük önem taşıyor. Özellikle Apple’a yönelik başlatılan boykotlarda Çin’den gelen bu yenilik ile birlikte kullanıcıların Xiaomi’ye kayması da konuşulanlar arasında.  

Xiaomi Mi A2 Lite geliyor!


Xiaomi Mi 8X nasıl olacak? İşte sızan ilk görüntülerXiaomi Mi 8X nasıl olacak? İşte sızan ilk görüntüler
Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldıXiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı
Snapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldıSnapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldı

PAYLAŞ