Xiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçti - Haberler - indir.com

Xiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-13 10:19:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu pazarında yaşanan rekabet her geçen gün farklı boyutları ile karşımıza çıkıyor. Öyle ki birçok şirket kendi markasında ait cep telefonları üreterek rakiplerinden daha başarılı olmaya yönelik hareket ediyor. Geriden gelmiş olsa da bugün oldukça başarılı bir noktada yer alan Çinli teknoloji devi Xiaomi, şirkete ait olan resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak Redmi Nite serisinin dünya genelinde 100 milyondan fazla satış rakamı elde ettiğini açıkladı. Her geçen gün rakiplerinin karşısında daha da başarılı bir şekilde ilerleme kat eden Xiaomi, bu rakam ile beraber başarısını kanıtlamış oldu. 

Çin'in başarılı akıllı cep telefonu üreticilerinden Xiaomi, resmi Twitter hesabı üzerinden önemli bir kilometre taşını daha geride bırakmayı başardıklarının bilgisini verdi. Kısa süre içerisinde Redmi Note serisi dünya genelinde 100 milyonu aşkın satış rakamı elde ederek kullanıcıların beğenisini kazandığını kanıtladı. Serinin ilk aylarında raflarda yerini alan ve serinin son modeli olan Redmi Note 7, çıkış tarihinden 7 ay geçmesine rağmen 20 milyon adet satış rakamına ulaşmayı başardı. Söz konusu akıllı cep telefonu serisinin bu başarıya sahip olması Redmi şirketinin patronu olan Liu Weibing, tarafından kısa bir süre önce deklare edilmişti. 

Fiyatlarına inanamayacaksınız! Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro duyuruldu!Fiyatlarına inanamayacaksınız! Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro duyuruldu!

Redmi Note 8'de beğenileri topluyor

Xiaomi'nin Redmi Note şeklinde adlandırdığı akıllı cep telefonu serisi her geçen daha da fazla ilgi görüyor. Redmi Note 7'den sonra Redmi Note 8'de ilgi gören cep telefonları arasında yer almayı başarıyor. Çinli başarılı şirket, Ağustos ayının son günlerinde tanıtılan Redmi Note 8 serisi için ilk günde 1.51 milyondan fazla ön sipariş alarak daha şimdiden cihazın satışlarının başladığını duyurdu. Hatta Redmi Note 8 Pro şu an için Çin'de satışa sunuldu. Redmi Note 8 adlı akıllı cihaz ise 17 Eylül itibariyle raflarda yerini alacak. Redmi Note 8 adlı akıllı cihazın ise en geç Ekim ayı itibariyle uluslararası pazarda yerini alacak. 

 


Redmi ilk televizyonu duyurduRedmi ilk televizyonu duyurdu
Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladıXiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı
Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdıRedmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı

PAYLAŞ