Xiaomi rekora koşuyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi rekora koşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 10:38:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi'nin yaptığı açıklamada, 2018 yılı için koyulmuş olan hedeflenen akıllı telefon satışı 100 milyon olarak açıklanmıştı. Mi 8'i birden fazla model halinde satışa sunmak ve bu yıl içerisinde birden fazla amiral gemisi akıllı telefon satışa sunmaları gibi stratejiler uygulayan Xiaomi'den beklenen müjdeli haber geldi. Şirketin kurucusu Lei Jun, hedefe ulaştıklarını açıkladı.

Tam olarak 100 milyon satış!

Çin'in başkenti olan Pekin'de düzenlenen Zhong Guan Cun Forumu'nda konuşma yapan Lei Jun, Xiaomi'nin iç pazarda en hızlı büyüyen ve büyümeye devam eden şirketi olduğunu belirtirken, teknoloji dünyasında gösterdikleri bu başarı için tüm ekibine teşekkür etmeyi de unutmadı. 26 Ekim 2018 11:23 tarihinde Xiaomi'nin 100 milyon akıllı telefon sevkiyatına ulaştığını belirtti. Böylece şirket belirlediği hedefe iki ay önce ulaşmış oldu.

Xiaomi Mi Mix 3, 960 Kare Ağır Çekim YapabilecekXiaomi Mi Mix 3, 960 Kare Ağır Çekim Yapabilecek

En büyük ikinci telefon üreticisi olan Huawei ise bu yıl ortalama 200 milyondan fazla akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştirmeyi hedefliyordu. Mate 20 serisi ile dikkatleri üzerine çeken şirket bu sene ki yeni hedefine ulaşabilecek mi ?


10 GB RAM'li Xiaomi Black Shark Helo Tanıtıldı10 GB RAM'li Xiaomi Black Shark Helo Tanıtıldı
Sürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi YayınlandıSürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi Yayınlandı
Xiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa ÇıktıXiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa Çıktı

PAYLAŞ