Xiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-13 18:04:03
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Redmi Tv pazarına girmiş ve geçen ay ilk akıllı televizyonunu tanıtmıştı. Uygun fiyatı ile dikkat çeken 70 inç Redmi TV tüketicilerden büyük bir ilgi görüyor.

Redmi, Xiaomi’nin alt markası olarak geçen ay bir televizyon çıkarmıştı. Redmi TV, 4K çözünürlükte 70 inçlik ekrana sahip ve 535 dolar gibi oldukça uygun bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Diğer markalardan çok daha ucuz olan televizyon etkileyici bir satış grafiği çiziyor. Redmi TV, resmi raporlara göre 15 dakika içerisinde 15.000 adetten fazla sattı. Redminin ilk televizyonu olduğu göz önüne aldığımızda bunun son derece etkileyici bir rakam olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce de televizyon çıkartan Xiaomi, bağımsız bir marka haline gelen Redmi bunu ilk kez yapıyor.

Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri

Fiyat politikasının payı büyük

Redmi TV’nin bu başarısında şüphesiz ki uygun fiyatının payı büyük. Piyasada 500 dolar civarında 70 inç 4K TV bulmak çok zor. Dolayısı ile şirketin uyguladığı fiyat politikası amacına ulaşmış gibi görünüyor. Şu anda sadece Çin'de satılan Redmi TV'nin diğer pazarlara gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Xiaomi Teknoloji Dünyasının Parlayan Yıldızlarından

Bu teknoloji hakkında henüz pek fazla bilgi mevcut değildir. Bu teknolojinin kablolu cihazlar ile kablosuz cihazlar arasındaki şarj hızını eşitleyecek güce sahip gibi gözüküyor. Gelecek günlerde kablosuz şarjın kablolu şarjın önüne geçeceğini gösteren şirket, cihazların şarj olma süresi kablosuz tarata çok ciddi oranda düşürecek gibi gözüküyor. 30W ya da daha hızlı ve kaliteli bir sisteminin sunulacağı tahmin edilen şirket, yine çok daha yüksel sürpriz yaratabiliyor şeklinde söylentiler mevcuttur. Son zamanlarda yeni teknolojilere önem vermesi ve bu teknolojileri ürettiği cihazlar ile kullanması ile ses getiren Xiaomi, teknoloji dünyasının parlayan yıldızlarından biri olarak görülüyor. 

Kullanıcılar için bu durum gerçekten de inanılmaz olarak değerlendiriliyor. Artık bir çok akıllı telefon üreticisi tarafından üretilen akıllı cep telefonları genellikle hızlı şarj teknoloji barındırırken Xiaomi'nin bu teknolojiye yönelmiş olması şirket adına oldukça olumlu bir durumdur. Söz konusu bu teknolojiyi henüz herhangi bir cep telefonunda kullanmayan şirket, Mİ Mix 4 ile beraber kullanıcılara bir sürpriz yapacak gibi gözüküyor. Xiaomi'nin bu teknolojiyi kullanacak olması kullanıcılar açısından beğenilen bir özellik olacak. 

Redmi Note 8'de beğenileri topluyor

Xiaomi'nin Redmi Note şeklinde adlandırdığı akıllı cep telefonu serisi her geçen daha da fazla ilgi görüyor. Redmi Note 7'den sonra Redmi Note 8'de ilgi gören cep telefonları arasında yer almayı başarıyor.


Xiaomi, 10000 mAh’lık kablosuz powerbank piyasaya sürüyorXiaomi, 10000 mAh’lık kablosuz powerbank piyasaya sürüyor
Xiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçtiXiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçti

PAYLAŞ