Xiaomi Redmi Note 8T özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 8T özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-07 15:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Madrid’de gerçekleştirilen etkinlik ile beraber yeni Redmi Note 8T modeli tanıtıldı. Telefon üreticisi Redmi’nin Note serisine yönelik yeni aile üyesi Note 8T, fiyatı ve özellikleri ile oldukça dikkat çeken bir model olacağa benziyor. Çinli telefon üreticilerinden orta-üst seviye ve fiyat performans modelleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Madrid’de gerçekleşen etkinlik kapsamında Redmi Note ailesinin en yeni üyesi tanıtıldı. Bu model fiyatı ve sunduğu özelliklerle başarılı bir fiyat performans cihazı olurken Note 8T olarak lanse edildi.

Redmi Note 8T Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8TXiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8T

Redmi Note 8T modeli 6.3 inçlik Full HD Plus bir ekrana sahip olarak geliyor. Ekran tarafında damla çentikli bir yapıya sahip olan modelin ön yüzeyinde Gorilla Glass 5 bulunuyor. Tasarım noktasında Redmi Note 8 çizgilerine benzer olarak gelen bu modeli Starscape Blue, Moonlight White ve Moonshadow Grey renkleri bulunuyor. Donanım tarafına gelecek olursak Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinin güç verdiği bu modelde 4 GB RAM ve Adreno 610 GPU birimi yer alıyor. 64 GB veya 128 GB dahili depolama birimine sahip olan model 256 GB’a kadar microSD kart ile artırılabiliyor.

Kamera tarafına gelecek olursak ön çentikli yüzeyde 13 megapiksellik bir ön kamera yer alıyor. Arka tarafta ise dörtlü kamera sistemini görüyoruz. Bu kameralar arasında 48 megapiksellik bir ana kamera bulunuyor. Bu kameraya ek olarak ise 120 derece geniş açı, makro lens ve derinlik sensörü bulunuyor. Cihazın parmak izi okuma özelliği de arka yüzeye konumlandırılmış durumda. USB-C portu ile 18W hızlı şarj desteğine sahip Redmi Note 8T’de 4000 mAh’lik bir batarya yer alıyor. Cihaz Avrupa’da 199 euro fiyat etiketiyle satışta olacak. 8 Kasım’dan itibaren satışta olacağını belirtelim.  


Redmi Note 8 Pro, Terminator: Dark Fate versiyonu ile satışa sunuluyor.Redmi Note 8 Pro, Terminator: Dark Fate versiyonu ile satışa sunuluyor.
Redmi Note 8 Pro için hem sevindiren hem üzen haberRedmi Note 8 Pro için hem sevindiren hem üzen haber

PAYLAŞ