Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-04 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin henüz geçtiğimiz hafta duyurmuş olduğu yeni akıllı telefon modeli Redmi Note 8 Pro modelinin ilk 24 saatlik satış rakamları belli oldu. Açıklanan ilk satış rakamları ile beraber Redmi Note 8 Pro modeli şirketin tüm ilk satış rekorlarını kırmayı başarmış oldu. Xioami’nin alt markası olan Redmi tarafından bu en yeni model olan Note 8 Pro tanıtılmıştı. Akıllı telefon pazarında öne çıkan amiral gemisi modellerinden olan bu yeni cihaz sahip olduğu üst seviye özellikler ile dikkatleri üzerine topladı. Cihaza baktığımız zaman 64 megapiksellik ana kamerası ile öne çıkarken, şimdi ise bu söz konusu modelin ilk gün satış rakamları ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro’dan Satış Rekoru Geldi

5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı

Cihaz 8 çekirdekli MediaTek Helio G90T işlemcisine sahip olurken, 4500 mAh’lik yüksek bir batarya kapasitesine sahip durumda. 18 watt hızlı şarj desteği de bulunan modelin ilk gün satışları Çinli kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgi gördü. Öyle ki Redmi Note 8 Pro modeli sadece ilk 24 saat içerisinde 300 binden fazla ön sipariş aldı ve bir rekor kırdı. Benzer şekilde bu ilginin Redmi Note 7 serisinde de gerçekleştiği biliniyor. Note 7 serisi de 10 dakika içerisinde stokları tüketen bir cihaz olmuştu. Ancak o dönemde satışlar 100 bin seviyesinde kalmıştı.

Redmi Note 8 Pro modeli 1399 yuan fiyata sahip olurken 200 dolar gibi bir rakama tekabül ediyor. Şirket tarafından belirtilene göre lansman sonrasında 8 hafta gibi bir sürede diğer ülke pazarlarına da cihazın satışa açılacağı belirtiliyor. Bakalım Çin’de yaşanan bu yoğun ilgi diğer ülkelerde de gerçekleşecek mi yakın zamanda satışa çıkması ile beraber göreceğiz.


Fiyatlarına inanamayacaksınız! Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro duyuruldu!Fiyatlarına inanamayacaksınız! Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro duyuruldu!
Redmi ilk televizyonu duyurduRedmi ilk televizyonu duyurdu

PAYLAŞ