Xiaomi Redmi Note 8 için daha güçlü bir versiyon gelecek - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 8 için daha güçlü bir versiyon gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-23 18:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, son yıllarda başarılı ürünleri ile yükselişe geçti.  Hem tasarımsal olarak hem de özellikleri itibariyle kullanıcıların beğenisini kazanan Xiaomi, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Xiaomi'nin alt markası olarak sektörde yerini alan Redmi'de en az Xiaomi kadar başarılı bir çizgide ilerliyor. Redmi'nin yeni akıllı cep telefonu modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Redmi Note 8, yakın zaman sonra çok daha güçlü bir versiyonu ile raflarda boy gösterecek. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen modeller arasında yer alan Redmi Note 8, şu an Çin’de 4 GB RAM + 64 GB depolama, 6 GB RAM + 64 GB depolama ve 6 GB RAM + 128 GB depolama alternatifleri ile raflarda yerini almış durumda. 

Resmi kaynaklardan elde edilen bilgilere göre yakın zaman sonra mevcut seçeneklerin arasına 8 GB RAM + 256 GB’lık üst düzey bir seviye daha eklenecek. Söz konusu akıllı cihazın bu seçeneğinin kullanıcılar adına çok daha uzun ömürlü bir kullanım sunduğu da söylemekte fayda vardır. Redmi Note 8 adlı akıllı cihazın yakın zaman sonra satışa sunulması bekleniyor. Redmi Note 8 Pro ile aynı anda tanıtılan model, bir üst seviyesindeki modelde olduğu gibi damla çentik tasarımı üzerine kurulu olup, parmak izi sensörünü de arka kısımda barındırıyor. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve bununla beraber kullanışlı seçenekleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Damla çentikli şık bir tasarıma sahip olan Redmi Note 8, şu an için 6 GB RAM + 128 GB depolama seçeneği 195 dolar fiyat etiketi ile beraber satılıyor. Bu fiyatı değerlendirdiğimizde bir üst modelin 230 - 240 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 

Fiyatlarına inanamayacaksınız! Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro duyuruldu!Fiyatlarına inanamayacaksınız! Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro duyuruldu!

Redmi Note 8 hakkında

Hem tasarımsal olarak hem de özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Redmi Note 8, birbirinden farklı güçlü özelliklere sahiptir. Bağlantı noktasında USB-C kullanmayı tercih eden Redmi Note 8, 3,5 mm kulaklık girişine sahip olup cihazın ön ve arka kısmını ise Gorilla Glass 5 koruyor. Cihazın diğer renklerine göre en dikkat çekeni mavi olup cihazın teknik detayları da oldukça beğeni kazanıyor. Ailenin en yüksek kapasiteli telefonu gücünü 11 nm üretim sürecinden geçerek çıkan Snapdragon 665 işlemci sisteminden alıyor. 6,3 inç Full HD+ LCD ekran özelliğine sahip bu kaliteli akıllı cihaz, 18W hızlı şarj desteğine sahip olup 4.000 mAh pil gücüne sahiptir. Bu pil gücü de kullanıcıların uzun soluklu bir kullanım elde etmesini sağlayacak gibi gözüküyor. Kamera tarafında cihazın ön kısmında 13 MP'lik bir kamera yer alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın arka kısmında ise 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kamera özelliği karşımıza çıkıyor. Cihazın ana kamerasına Samsung ISOCELL GM2 sensör güç veriyor. Bu sayede cihaz oldukça güçlü bir kullanım sunuyor. 

 


Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladıXiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı
Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdıRedmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı
Redmi Note 8 Pro'nun Avrupa fiyatı belli olduRedmi Note 8 Pro'nun Avrupa fiyatı belli oldu

PAYLAŞ