Xiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını Yükseltiyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını Yükseltiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-20 16:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi tarafından geliştirilen Redmi Note 7, geçtiğimiz hafta içer,isinde 2 milyon sayısında sevkiyat işlemini gerçekleştirdi. Bu işlemin hemen ardından ise yepyeni özelliklere sahip yeni bir bir Redmi Note serisinin tanıtımı ile karşı karşıya kaldık. Akıllı cihaz üretimi konusunda üst sıralarda yer almayı başaran Xiaomi, gün geçmeden başarılı üretimler yapmaya devam ediyor. Akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, Redmi Note 7 modelli akıllı cihazın mevcut özelliklerini bir adım daha ileriye taşıyarak güçlendirilmiş versiyonu Redmi Note 7S modelli akıllı cihazın tanıtımı Hindistan'da gerçekleştirdi. Söz konusu akıllı cihazın en çok öne çıkan özelliklerinden bir tanesi de 48 MP gücüne sahip arka kamera özelliği ile geliyor olmasıdır. 

Bu sayede Note 7 modelli akıllı cihazın versiyonunda 12 megapiksel sensör özelliğine sahip oluyor olması güçlü bir ilerleme kat etmesini sağlıyor. Aynı zamanda bu arada, ülkemizde de satılan Remi Note 7 modelli akıllı cihazda 48 megapiksel arka kamera özelliğinin de yer aldığını belirtmeden geçmeyelim. Xiaomi markalı Redmi Note 7S'in 10999 rupi yani yaklaşık 957 TL fiyat etiketi karşılığında 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı gibi özellikler de kullanıcılara sunuluyor. 12999 rupi karşılığında da 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza özelliğine sahip olan versiyonu ile satışta yerini alıyor. Söz konusu akıllı cihazın siyah, mavi ve kırmızı renkleri olmak üzere üç farklı seçeneğe sahiptir. Redmi Note 7S modelli akıllı cihaz 23 Mayıs tarihi itibariyle Hindistan'da online çevrimiçi satış kanalı üzerinden kullanıcılarına sunulacak. Bununla beraber aynı zamanda daha sonra Xiaomi'nin akıllı cihazı fiziksel satış mağazalarında da yerini alacak. Redmi Note 7 modelli akıllı cihazın satıldığı ülkemizde, gelecek haftalarda Redmi Note 7S akıllı cihazının da satışa sunulması bekleniyor. 

Redmi Note 7S'de 48 MP kamera bulunuyor

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi markasının ürünü, Redmi Note 7S modelli akıllı cihazın en önü hem de arkası cam tasarım ile yenilikçi bir görüntüye sahiptir. Önünde 6.3 inç Full HD+ erkan ile gelen Redmi Note 7S'in ekran kısmında U şeklinde bir çentik sistemi vardır. Bu çentik kısmında 13 megapiksel gücüne sahip özel bir ön kamera sistemi yer alıyor. Cihazın hem ön tarafı hem de arka tarafı Corning Gorilla Glass 5 ekran camıyla kaplı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede söz konusu cihaz çizik oluşumlarına ya da çatlamalara karşı ciddi bir güvenlik düzeyi oluşturmuştur. 

Redmi Note 7S'in arkasında, 48 MP'lik kamerasının yanı sıra aynı zamanda 5 MB çözünürlük gücüne sahip ikinci bir kamera daha yer alıyor. İkinci kamera çekim esnasında derinlik sensörü görevi görüyor ve portre çekimler esnasında arka planın oldukça düzgün bir şekilde bulanıklaşması ile karşı karşıya geleceğiz. Ana sensör diyafram açıklığı f/1.8 iken, derinlik algılamalı kamerada bu değer f/2.4 şeklinde belirlenmiştir. Cihaza gücünü veren sekiz çekirdekli CPU özelliğine sahip Qualcomm Snapdragon 660 yongaset ve Adreno 512 GPU ürünleridir. 

 





PAYLAŞ