Xiaomi Redmi Note 7 Özellikleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 7 Özellikleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-11 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2019 yılına girmemiz ile beraber üretici markalardan yeni modeller görmeye başlıyoruz. Orta segment çeşitliliği ile ön plana çıkan isimlerden olan Xiaomi’nin yeni Redmi Note 7 modeli ortaya çıktı. Bir süredir sızıntıları ortaya çıkan modelin şimdi ise daha da detaylandığını görüyoruz. Hem teknik hem de tasarım olarak detayları belli olan Redmi Note 7 modeli çentik tasarımını benimsemiş bir halde geliyor. Ön kamerasını çentik alanına sığdıran Xiaomi, üç farklı renk seçeneği ile ortaya çıkıyor. Geçişli renk efektlerine sahip bir tasarıma sahip olması beklenilen modelde 6.3 inçlik bir ekran görmemiz bekleniyor. Büyük bir ekranla gelecek olan bu yeni modelde 3900 mAh’lik bir batarya bulunacak. Geekbench test sonuçlarına göre cihaz orta segment bir model olacağı için içerisinde Snapdragon 660 işlemcisini barındıracak.

Xiaomi Redmi Note 7 Özellikleri

Xiaomi Black Shark indirime girdi!Xiaomi Black Shark indirime girdi!

Bu işlemci ile beraber 6 GB RAM belleğini modelde görebiliriz. Kutu içeriğinden Android Pie işletim sistemi ile çıkacak olan bu modelde çift arka kamera sistemi göreceğiz. Bu çift kameradan ana olan lensin 48 megapiksellik bir çözünürlük sunacağı ifade ediliyor. Cihazın parmak izi tarayıcısı ise modelin arka yüzeyine konumlandırılmış durumda. Xiaomi’nin bu orta segment modeli kamerası ile iddialı bir cihaz olacakken Redmi Note 7 haricinde birde Redmi Pro 2 modeline sahip olması bekleniyor. Bu cihazda da 48 megapiksellik Sony IMX586 sensör veya 48 megapiksel Samsung ISOCELL GM1 sensörünün telefona güç vermesi bekleniyor.

Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?

Redmi Pro 2 cihazı da yine ikili veya üçlü bir kamera sistemi ile karşımıza gelebilir. Bu modelde ise Snapdragon 675 işlemcisinin güç vermesi beklenirken ekrana entegre ön kamera bu kapsamda yeniliklerden birisi olacak. Bakalım Xiaomi söz konusu bu iki yeni modelini ne zaman piyasaya sürecek göreceğiz.


Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?
Xiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya ÇıktıXiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya Çıktı
Xiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyorXiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyor

PAYLAŞ