Xiaomi Redmi Note 5a ve 5a Prime İçin Güncelleme Haberi - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 5a ve 5a Prime İçin Güncelleme Haberi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-17 21:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz üzere Xiaomi akıllı telefonları için yeni nesil arayüzü olan MIUI 10, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunuyor. Son gelen haberlere göre Xiaomi Redmi Note 5a ve Note 5a Prime sahipleri de bu yeni nesil arayüzü kullanabilecekler.

Xiaomi Redmi Note 5a ve 5a Prime İçin Güncelleme Haberi

Xioami'nin Türkiye'de aktif olarak satılan modelleri arasında bulunan Redmi Note 5a ve Note 5a Prime, uzun zamandır MIUI 10 güncellemesi alacak haberleri ile gündemimize geliyordu. Yaşanan bazı sorunlar nedeni ile ertelenmiş olan bu arayüz güncellemesi, sonunda global olarak dağıtıma çıkmayı başardı. Sizinle paylaşacağımız linkten direkt olarak indirebilir ve yeni nesil arayüzü kullanabilirsiniz. Yeni nesil bu arayüz, Android 7.1 Nougat temeline dayanıyor. Android 8.0 Oreo işletim sistemine geçmeyeceği tahmin edilen telefonlar arayüz açısından çapı yakalamayı başarıyor. Bu da telefon sahipleri için oldukça sevindirici bir haber.

Xiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıdaXiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıda

Yeni arayüzü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yeni nesil arayüz oldukça başarılı özellikleri barındırıyor. Örnek vermek gerekirse; karşımıza son kullanılan uygulamalar sayfası geliyor. Çerçevesiz ekranlı modeller için hazırlanmış olan yeni tasarım, ekran alanını maksimize ediyor ve çok daha fazla uygulamayı karşımıza getiriyor. Yeni gelen kaydırma hareketi ile de kullanıcılar oldukça farklı bir deneyim yaşıyor. Arayüzün temelinde ise bir yapay zeka yatıyor. Kişilerin kullanım alışkanlıklarını inceleyen bu arayüz, buna özel geliştirdiği ayarlar sayesinde performansı artırmayı başarıyor. Yapay zeka özellikle de kamera sisteminde kendisini gösteriyor. Arayüz ile tek kamera sistemine sahip olan Xiaomi akıllı telefonlarında Bokeh modunu görüyoruz. Google şirketinin ürettiği Pixel 2 modeline benzer bir süreçle tek kamera olsa dahi arka tarafı bulanık fotoğraflar çekebilirsiniz. 

Ayrıca tüm Mi cihazlara tek bir merkez sayesinde erişim sağlayabilen altyapı, yeni ses efektlerini de içerisinde bulunduruyor. Ayrıca kullanıcıları doğal sesler ile rahatlatmaya yarayan bir özellik de aktif olarak sunulacak. Bu malum modeller için indirebileceğiniz yeni nesil arayüzü yukarıda verdiğimiz bağlantı sayesinde hızlı bir şekilde indirebilir ve kullanabilirsiniz. Yeni arayüz kullanıcı deneyimini çok daha iyi bir hale getirecek ve mükemmel fotoğraflar çekmenizi sağlayacak.


Xiaomi Cihazlara MIUI 10 ile karanlık mod geliyorXiaomi Cihazlara MIUI 10 ile karanlık mod geliyor
Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 9 ile çekilen ilk fotoğrafları yayınlandıXiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 9 ile çekilen ilk fotoğrafları yayınlandı
Xiaomi MIUI 10 İle Beraber Karanlık Modu SunuyorXiaomi MIUI 10 İle Beraber Karanlık Modu Sunuyor

PAYLAŞ