Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri yeniden sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri yeniden sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-07 17:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Pazarda yer alan Redmi Note 9 modelinin yerini alacak olan Xiaomi tabanlı yeni merakla beklenen akıllı telefon modeli Redmi Note 10 hakkında ilk tasarım sızıntısı ortaya çıktı. Edinilen son bilgilere göre Redmi Note 10 modelinin gücünü MediaTek Dimensity 820 işlemcisinden alacağı ortaya çıkan bu modelin işlemci noktasında hala tam olarak ne kullanılacağı belli olmuş değil. Ancak detaylara ve bazı kaynaklara göre modelin Snapdragon 765 G işlemcisinden güç alması bekleniyor. Yeni yaşanan gelişmeler ile beraber cihazın tasarımı da karşımıza çıkarken, ince çerçeveli düz bir görünüşe sahip olan bu telefon, ön kamerayı bir ekran deliğinde kullanıcılara sunacak.

Modelin tasarımındaki arka bölüm oldukça dikkat çekiyor. Burada ise merkeze konumlandırılan yuvarlak modül bulunuyor. Üçlü kamera sistem ve bir adet flaş bu modülde yer alıyor. Yuvarlak içinde kare bir yapı kullanan şirket, şuan için telefonuna 3.5 mm kulaklık girişi koymuş gibi gözüküyor. Modelin en üst modelinde 8 GB RAM’e sahip olacağı ve kutu içinden ise Android 10 ile çıkış yapacağı bekleniyor.

A101’de 139 TL’ye satılacak Xiaomi EarBuds S özellikleriA101’de 139 TL’ye satılacak Xiaomi EarBuds S özellikleri

Xiaomi Redmi Note 10 tasarım detayları gözüktü

Arayüz tarafında MIUI 12 ile gelecek olan Redmi Note 10 modelinin akrasındaki ana kameranın 48 megapiksel olduğu gözüküyor. Telefon daha öncede belli olduğu gibi yalnız gelmesi beklenmiyor. Bu kapsamda diğer Note serilerinde olduğu gibi Note 10’un da Note 10 Pro ile beraber tanıtılması bekleniyor. Xiaomi’nin Redmi Note 10 modeli beklenirken, Xiaomi tarafından yakında Mi 10T modelinin de sunulması bekleniyor. Mi 10T serisinde yer alacak olan Mi 10T Pro cihazı ise oldukça dikkat çekiyor. Bu modelin 5000 mAh pile, 144 Hz yenilemeye sahip OLED ekrana ve 108 megapiksel ise ana kameraya sahip olması bekleniyor.

Arka tarafta dörtlü kamera sistemi yer alacak olan cihazın haricinde Mi 10 T’de oldukça merak ediliyor. Bu modelin ise Mi 10T Pro gibi FHD+ çözünürlükte 144 Hz bir ekranla geleceği bekleniyor. Ancak bu noktada OLED yerine LCD panel kullanılması bekleniyor. Parmak izi sensörüde olacak bu cihazlardan Mi 10T Pro’da Snapdragon 865 işlemcisi ve Mi 10T’de ise Snapdragon 732G kullanılacak.


Xiaomi akıllı hoparlör: Redmi XiaoAI Touchscreen Speaker Pro tanıtıldıXiaomi akıllı hoparlör: Redmi XiaoAI Touchscreen Speaker Pro tanıtıldı
En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!

PAYLAŞ