Xiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 21:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, kısa süre içerisinde pazarda kendine yer edinerek tüketici kitle tarafından taktir toplamayı başardı. Şirket tarafından üretilen Redmi K30 Pro2nun çıkış tarihi için uzun süredir heyecanla bekleyen kullanıcılar için müjdeli haber nihayet geldi. 4G ve 5G versiyonlarından çok daha güçlü özellikler ile karşımıza çıkacak olan cihazın özellikleri hakkında bilgi edinmek için yazımıza göz atabilirsiniz. 

Redmi K30 Pro'nun muhtemel çıkış tarihi belirlendi

Bildiğiniz üzere Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, 10 Aralık 2019 tarihinde yani yarın Redmi K30 serisinin tanıtımını gerçekleştirecek. Söz konusu etkinlik ile beraber ülkemize de getirileceği düşünülen Redmi K30 4G ile ülkemizde yer almayacağı kesinleşen Redmi K30 5G, etkinliğin adeta yıldızları olacak gibi gözüküyor. 

5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı

Yarın tanıtılacak olan Redmi K30 Pro ise daha önce de sızdırdığı bilgiler ile ünlenen Sudhanshu Ambhore adlı kişinin radarına takılmaktan geri kalmadı. Ambhore, söz konusu cihazın çıkış tarihi hakkında bilgi verdi. Redmi K30 Pro adlı cihaz gücünü Snapdragon 865'ten alırken daha birçok özellik ile karşımıza çıkacak. Sudhanshu Ambhore, K30 ailesinin üçüncü üyesini 2020 yılının Mart ayında göreceğini ifade etti. Yeni yılda adeta bomba gibi ilerlemek isteyen Xiaomi, bu konu hakkında elini çabuk tutarak kararlı bir şekilde ilerlemeye odaklanıyor. 

X55 5G modemi ile bağlantılı bir şekilde çalışan Snapdragon 865, hızı oldukça yüksek olan bir internet desteği sunacak. Gelecek yolda söz sahibi olması beklenen birçok amiral gemisi nitelikli model, kendi gücünü bu işlemci sisteminden alacak. Şöyle ki Snapdragon 855'e göre yüzde 25 daha güçlü bir performans sunan Snapdragon 865, grafik kısmında ise yüzde 20 oranında daha yüksek performans kalitesi sunarak kullanıcılara sorunsuz performans sunuyor. Her geçen gün bir adım daha gelişen akıllı cihazlarda yüksek performans elbette ki tüm kullanıcıların istediği bir durum. Bu sebeple akıllı cihaz üreticileri de birbiri ile yarışır durumda hareket ediyorlar. 

İşlemci ve grafik birimi kısmında yüzde 35 daha az enerji tüketimi sağlayacağı dile getirilen Snapdragon 865, gelecek yılın en güçlü işlemci sistemleri arasında ilk sırada gelecek gibi gözüküyor. Redmi K30 4G, Snapdragon 730 Snapdragon 730G ikilisinden güç alarak kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunacak. Uzun süredir beklenen ve en çok merak edilen akıllı cihazlardan biri olan Redmi K30'un 5G versiyonu, internet hızı bakımından 3.7 Gbps seviyesine kadar çıkarak kullanıcılara hızlı bir kullanım sunacak. SA/NSA 5G alt yapısı üzerine kurulan model, Snapdragon 765G'den gücünü alarak güçlü bir donanım sunuyor. Oyun kısmında da oldukça iddialı olan 4G ve 5G versiyonlu akıllı cihazların rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyeceklerini zaman içerisinde daha net bir şekilde göreceğiz. Kısa süre içerisinde büyük kitlelerin dikkatini çekeceğini düşündüğümüz Redmi K30 ailesin yarın itibariyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yukarıda da belirttiğimiz gibi cihazların biri ülkemizde yer almayacak. 

 

 

 



PAYLAŞ