Xiaomi, Redmi K20 Modelini Doğruladı - Haberler - indir.com

Xiaomi, Redmi K20 Modelini Doğruladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-17 11:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin bir süredir sızıntıları gerçekleşen modeli Redmi K20 modeli resmi olarak doğrulandı. Şirketin tanıtmaya hazırlandığı bu yeni akıllı telefon modeline dair ilk detaylar geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Üst seviye bir model olması beklenen cihazın hangi isim ile geleceği belli değildi. Ancak şirketin amiral gemisi seviyesinde olacak olan bu modelinin yaşanan gelişme ile Redmi K20 adıyla çıkacağı doğrulanmış oldu. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin genel müdürü Lu Weibing tarafından Çin sosyal medya sitesi olan Weibo üzerinde cihazın adının Redmi K20 olacağı resmi olarak açıklandı.

Redmi K20 İddialı Geliyor

Xiaomi Mi 6 İçin Android 9 Güncellemesi YayınlandıXiaomi Mi 6 İçin Android 9 Güncellemesi Yayınlandı

Weibing, telefonun iki sürümünün de olacağını belirtti. Cihazda yer alan K harfinin ise “killer” anlamına geldiğini belirtti. Amiral gemisi katili kelimesini baz aldıklarını ifade etti. Xiaomi’nin bu yeni üst segmente hitap edecek olan Redmi K20 modelinin teknik özellikleri henüz belli olmuş değil. Ancak tahminlere göre modele Snapdragon 855 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Diğer yandan 64 ve 128 GB dahili depolama alanı ile 4 veya 6 GB RAM belleğinin modelde bulunması bekleniyor. Kamera tarafında da yine iddialı özelliklerin bu modelde yer alması düşünülüyor. Model diğer Xiaomi cihazlarında olduğu gibi ilk olarak Çin’de satışta olacak.

Cihazın daha sonra Avrupa ülkelerinde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor. Bakalım model pazarda başarılı olabilecek mi göreceğiz.


Xiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar GeldiXiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar Geldi
Xiaomi, En Hızlı Telefonlar Nisan Ayı Listesine Damga VurduXiaomi, En Hızlı Telefonlar Nisan Ayı Listesine Damga Vurdu

PAYLAŞ