Xiaomi Redmi 9A özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi 9A özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 09:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Redmi 9A özellikleri ve tanıtım tarihi için haber geldi. Filipinler'de yayınlanan broşür, Redmi 8A'nın veliahtı olarak gösterilen bu modelin tasarımını da gün yüzüne çıkardı. Telefonun sahip olduğu özelliklere bu yazımızda değiniyoruz.

Xiaomi Redmi 9A özellikleri ve tanıtım tarihi 

24 Temmuz 2020 tarihinde tanıtımı yapılacağa söylenen Redmi 9A'nın arkasında 4 adet kamera yer alacak. Gücünü 8 çekirdekli MediaTek Helio G25 işlemcisinden alacağı belirtilen bu modelin ekran büyüklüğü 6.53 inç olacak. 

2.0 GHz hızında çalıştırılan Helio G25 işlemcisi 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olacağı iddia edilen bu cihazın en büyük yardımcısı olarak hizmet sunacak. Ek olarak Redmi 9A'nın ekran çözünürlüğü 720x1600 olarak açıklandı.

Bu cihazın ön tarafında çözünürlüğü 5 Megapiksel olan bir kamera bulunacak. 5000 mAh'lik bir bataryadan besleneceği aktarılan bu cihaz; Wi-Fi, Bluetooth, GPS ve VoLTE altyapılarını kullanacak.

Kendisinin fiyatı ile ilgili olarak henüz bir bilgi yok fakat ortaya çıkan özelliklere bakıldğı bu telefonun giriş seviyesindeki kullanıcılar için üretileceği belli oluyor. Ek olarak Redmi 9A'nın damla çentikli bir ekran ile birlikte piyasaya sürüleceği biliniyor. 

1 ay sonra tanıtımının gerçekleştirilmesi planlanan bu telefonun ekranı IPS LCD mimarisine sahip olacak. 3.5 mm'lik kulaklık girişi ve Android 10 işletim sistemi ile donatılacağı iddia edilen Redmi 9A’nın ekranı 20:9 formatına göre tasarlanacak ve bu ekranın piksel yoğunluğu 269 PPI olacak.





PAYLAŞ