Xiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:18:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni akıllı telefonlarını görmeye devam ediyoruz. Şirket sadece amiral gemisi değil orta segment ve her bütçeye yönelik modeller sunmaya devam ediyor. Çin’in telefon sertifika şirketi olan TENAA üzerinden sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Daha önce bu sertifikasyon firması ile Galaxy Note 9 ve Huawei Mate 20 gibi birçok akıllı telefonun detayları ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Xiaomi cephesinde Redmi 7 modeline dair teknik detaylar ortaya çıktı. Fiyat performans noktasında Xiaomi’nin Redmi serisi cihazları sadece dünyada değil ülkemizde de büyük ilgi gören modellerden oluyor. Bu noktada Redmi 5 ve Redmi 6 modelleri sonrasında yine uygun fiyatlı olması beklenen iyi özelliklere sahip Redmi 7 detayları gözüktü.

Xiaomi Redmi 7 Teknik Detaylar

Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi GeldiXiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi

Bu seriyi aynı çizgide sürdürmek isteyen Xiaomi tarafında model görselleri ile beraber TENAA’da gözüktü. Xiaomi Redmi 7 ve Xiaomi Redmi 7 Pro olarak iki farklı modelle karşımıza çıkması beklenen bu cihaz serisinin M1901F9T model numarasına sahip olması bekleniyor. Cihaz güç tarafında ise 2.3 Ghz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacak. Diğer donanım tarafına gelecek olursak modelin 3-4 ve 6 GB RAM seçenekleri ile beraber 32-64 ve 128 GB dahili depolaması olacak. Ekran tarafında ise modelde 5.84 inçlik LCD bir Full HD+ çözünürlüklü 19:9 ekran oranlı panel göreceğiz. Ekran tasarımı tarafında ise su damlası çentiğin yeni modelde tercih edilmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandı

Yeni Redmi 7 serisinin 11 f arklı renk seçeneği ile dikkat çekmesi bekleniyor. 12 ve 8 megapiksellik çift kameraya sahip olması beklenen model kutu içerisinden Android 8.1 ile çıkış yapacak. Son olarak renkler tarafında ise Siyah, Mavi, Beyaz, Kırmızı, Sarı, Pembe, Mor, Altın, Yeşil, Gri ve Gümüş gibi seçenekleri göreceğiz.  


Xiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi DuyurduXiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi Duyurdu
Honor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli OlduHonor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 MüjdesiXiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi

PAYLAŞ