Xiaomi Redmi 6 Pro'nun detayları sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi 6 Pro'nun detayları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-22 14:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasında son zamanlarda ciddi anlamda ses getiren markalardan biri olan Xiaomi, başarılı ilerleyişine hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl içerisinde ürettiği akıllı telefonlar ile adından sıkça gündemde söz ettiren Çinli şirket, birçok teknoloji devine rakip olmuş durumda. 2018 yılında hızlı bir yükseliş içerisinde giren Xioami'nin önümüzdeki günlerde yeni bir model tanıtması bekleniyor. Xiaomi Redmi 6 Pro olarak bilinen bu modelin detayları oldukça merak ediliyor. Tanıtımdan önce neredeyse her akıllı telefon için bir sızıntı haber gündeme geliyor. Xiaomi Redmi 6 Pro için de merak edilen birçok detay, tanıtımından önce sızdırıldı.

Xiaomi Redmi 6 Pro sızdırılan detayları

Xiaomi, çıkardığı neredeyse her modeliyle ses getirmeyi başarınca, yeni bir model çıkaracağında ilgi odağı oluyor. Şimdi akıllı telefon dünyası tarafından Xiaomi Redmi 6 Pro merakla bekleniyor. Tanıtımının yakın bir zamanda gerçekleştirileceği bilinen Xiaomi Redmi 6 Pro'ya dair detaylar sızdırıldı. Cihazın yeni bir basın görseli paylaşıldı ve buradan yola çıkarak, cihaz hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Paylaşılan görsele bakıldığında, cihazın çentikli ekranla geleceği görülüyor. Bununla birlikte metal bir kasaya sahip olacağı görülen Redmi 6 Pro, arka tarafta dik olarak konumlanmış çift kamera ve parmak izi sensörüne sahip. 12 Mp ve 5 Mp arka kameraya, 5 mp ön kameraya sahip olacak.

Xiaomi Redmi 6 Pro'nun, Xiaomi'nin geliştirdiği bir kişisel asistan ile geleceği biliniyor. Yüz tanıma kilidine sahip olacak olan Redmi 6 Pro, işletim sisteminde Android Oreo 8.1 kullanacak. 4000 mAh bataryasıyla da dikkat çekeceği düşünülen cihazın 5.84 inç büyüklüğünde ve Full HD bir ekrana sahip olması yine elde edilen bilgiler arasında. Cihazın 8 çekirdekli 2.0 GHz saat hızındaki işlemcisi ve 2 - 3 GB RAM ve 16 - 32 GB dahili depolamaya sahip olması sızdırılan bilgiler arasında. Xiaomi Redmi 6 Pro'nun, tüm detaylarıyla 25 Haziran'da tanıtılması bekleniyor.





PAYLAŞ