Xiaomi Redmi 4A ve Redmi 4 İçin Beklenen Haber - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi 4A ve Redmi 4 İçin Beklenen Haber

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 18:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çin’in başarılı yükselişi devam eden ismi Xiaomi cephesinden modellere dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirket her ne kadar yeni cihazları hakkında çalışmalarını sürdürürken piyasada  yer alan var olan modellerinin de güncelliği noktasında hamleler yapmayı aksatmıyor. Şimdi ise bu güncelleme konusunun yeni ismi Xiaomi Redmi 4A ve Redmi 4 modelleri oluyor. Google’ın en güncel işletim sistemi olan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber yeni arayüz sürümü olan MIUI 10 içinde çalışmalar sürüyor. Şirketin orta segment modelleri olan Redmi 4A ve Redmi 4 kullanıcıları için oldukça sevindirici bir hamle geldi.

Redmi 4A ve Redmi 4 Güncelleme

Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!

Yapılan açıklamaya göre yeni nesil MIUI 10 arayüz sürümü güncelleme ile beraber kullanıcılara sunulacak. Güncellemenin global olarak sunulduğu ve bölge bölge olarak cihazlara erişeceği ifade ediliyor. Şirketin yaklaşık 2 yıllık bir modeli olan Redmi 4A serisi için güncelleme desteğinin hala olması şirket adına oldukça olumlu bir durum olarak gözüküyor. Cihazlar kutu içerisinden Android 7.1.2 Nougat platformu ile çıkış yapmıştı. Ancak söz konusu yeni güncelleme ile beraber cihazlar oldukça modern ve daha yenilikçi gözükecek. Ayrıca bu söz konusu güncellemenin Redmi 4 modellerine Ekim ayı güvenlik paketini de sunduğunu belirtelim. Redmi 4A cihazı için ise Temmuz güvenlik paketi getiriliyor.

Güncelleme ile gelecek olan yenilikler arasında yenilenmiş arayüz başlıca olarak gözüküyor. Arayüz tarafında son kullanılan uygulamalar sayfası yenilenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Çerçevesiz modeller için hazırlanmış olan yeni tasarım ekran kullanımını maksimuma çıkartıyor. Yenilenmiş arayüz de yeni kaydırma hareketleri kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca yapay zeka da yer alan güncelleme de artık kullanıcıların alışkanlıkları arayüz de uyarlanacak. Kamera tarafında da yenilikler olurken artık Bokeh modu modellere eklenmiş oluyor.


Bu Xiaomi Modellere Artık Destek VerilmeyecekBu Xiaomi Modellere Artık Destek Verilmeyecek
Xiaomi'den Guinness Rekoru GeldiXiaomi'den Guinness Rekoru Geldi
Yenilenmiş Xiaomi Redmi Note 6 Pro TanıtıldıYenilenmiş Xiaomi Redmi Note 6 Pro Tanıtıldı

PAYLAŞ