Xiaomi Privacy Brand ile güvenlikte yeni bir dönem başlıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Privacy Brand ile güvenlikte yeni bir dönem başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin merakla en yeni arayüzü sürümü olan MIUI 12 bir süredir bekleniyordu. Ancak Xiaomi cephesinden daha erken bir sürpriz duyuru geldi ve Privacy Brand resmi olarak tanıtıldı. Xiaomi’nin bu arayüzü MIUI 12, resmi olarak 27 Nisan tarihinde lanse edilecek. Bu sürümün hemen öncesinde şirketten bir sürpriz geldi ve Xiaomi Privacy Brand tanıtıldı. Şirketin bir “marka” olarak adlandırmış olduğu “Privacy Brand” şimdilik henüz detaylandırılmış değil. Fakat şirketin bu markayı hazırladığı yukarıdaki logo ile beraber yeni cihazlarına ve cihazlarının kutularına koyacağı da belirtiliyor. Bu marka ile kullanıcıların verilerini koruma ve güvenlik noktasında yeni bir dönem başlatmayı hedefleyen şirket “mahremiyet” noktasında çok daha dikkat edeceğe benziyor.

Xiaomi Privacy Brand resmi olarak tanıtıldı

Xiaomi bu yıl 150 Mp kameralı bir telefon tanıtabilirXiaomi bu yıl 150 Mp kameralı bir telefon tanıtabilir

MIUI 12 merkezinde olacak olan Xiaomi Privacy Brand temel olarak daha önce ortaya çıkan MACE alt yapısında yer alıyor. German TÜV Rheinland’dan sertifikası dahi alınan MACE telefonlar için şirket hazırlamış olduğu yapay zeka temelli görev yapıyor. Bu sitem henüz netleşmiş olmasa da, verilerini buluta gönderme değil cihaz içinde tutmayı hedefliyor. Bu sistem birçok işlemin direkt bir şekilde cihaz içinde yer almasına imkan tanıyacak. MIUI 12 güvenlik noktasında kendisine gelen yeni prensipler belirtirken, Privacy Brand logosu ile bunu gözler önüne sermiş oluyor. Şirket Privacy Brand logosu ile Android sistemini daha güvenli bir hale getirecek.

Diğer yandan yeni arayüz MIUI 12 yenilikleri de merakla bekleniyor. Bu yeniliklerin başında Dark Mode 2.0 geliyor ve geçtiğimiz günlerde bu yeni koyu arayüz modunun 42 sisten ve 20’den fazla popüler uygulamayı entegre ettiği ifade ediliyor. Ortam ışığına göre görünürlüğü artırmak adına dinamik olarak değişiklikler olacak.


Bütçe dostu Xiaomi Mi Band 4C geliyorBütçe dostu Xiaomi Mi Band 4C geliyor
Xiaomi Mi 10 Youth Edition kamera özellikleriyle fark yaratacakXiaomi Mi 10 Youth Edition kamera özellikleriyle fark yaratacak

PAYLAŞ