Xiaomi Pocophone F2 Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Pocophone F2 Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 16:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Xiaomi’nin alt markası olarak nitelendirilen Poco’nun son çıkartmış olduğu Poco F1 modeli bir hayli dikkat çeken bir model olmuştu. Snapdragon 845 işlemcisi ile karşımıza gelen Pocophone F1 modeli oldukça iyi bir çıkış yakaladı ve iyi bir satış rakamına erişti. Şimdi ise yeni Pocophone F2 modeli hakkında ilk iddialar gelmeye başladı. Konsept tasarımları ortaya çıkan bu modelin çıkış tarihi ve çeşitli teknik detayları gibi belirtiler belli olmaya başladı. Bu yeni modelde tıpkı Pocophone F1 modeli gibi fiyat performans ürünü olarak karşımıza gelecek. Cihaz güçlü işlemci Snapdragon 855 modelinden gücünü alçakken, üstün performans ve uygun fiyat etiketine sahip olacak.

Pocophone F2 Teknik Özellikleri

Pocophone için, Türkiye'ye kötü haber verildiPocophone için, Türkiye'ye kötü haber verildi

Model tasarım tarafında da oldukça ince çerçevelere sahip olarak karşımıza gelmesi bekleniyor. Gelen bilgilere göre Pocophone F2 modelinde IR tarayıcısı yerine su damlası çentik tasarımı sunulacak. Weibo kaynaklı sızıntıya göre ise cihazda 16 megapiksellik F1.9 diyafram değerli bir lens göreceğiz. Modelin çıkış tarihi tarafında ise 2019’un ikinci çeyreği olması bekleniyor. Ekran tarafında modelin 6.3 inçlik Full HD bir çözünürlükle gelmesi beklenirken 1080 x 2340 piksel çözünürlüğü göreceğiz. Cihazda 6, 8 ve 10 GB RAM kapasite versiyonları yer alacakken 64, 128 ve 256 GB dahili depolama seçeneklerini görebiliriz.

Pocophone F1 için, Android Pie 9.0 güncellemesi yayınlandı

Ayrıca yeni Pocophone F2 modelinde Qualcomm’un Quick Charge 4.0 teknolojisini görecekken, modelin 320 ile 420 dolar arası bir fiyat etiketinden satışta olması bekleniyor. Xiaomi’nin Poco serisi fiyat performans noktasında dikkat çeken bir model olurken, bakalım yeni F2 modeliyle bekleneni verebilecek mi göreceğiz. Cihazı 2019’un ikinci çeyreği ile beraber resmi olarak görmemiz bekleniyor. Çin’in yükselmeye devam eden yıldızı Xiaomi’den 2019 ile beraber iddialı modeller görmemiz bekleniyor.


Xiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli OlduXiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli Oldu
Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 GeliyorXiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor
Xiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları AçıklandıXiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları Açıklandı

PAYLAŞ