Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 14:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Xiaomi tarafından üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü Xiaomi Pocophone modeli kutu açılış ve test videosu ile sızdırıldı. işte Xiaomi Pocophone ile ilgili detaylar.

Xiaomi tarafından Avrupa ve Amerika bölgelerine yönelik hazırlanan yol haritasında Xiaomi Pocophone serisi büyük bir öneme sahip. Bu isim ile pazara giriş yapacak marka, yeni telefonu Xiaomi Pocophone F1 için tanıtıma hazırlanıyor. Fakat tanıtım öncesinde paylaşılan iki video, cihazın tasarım ve kutu içeriği hakkında net bilgiler sundu.

Xiaomi Mi A2, bugün satışa sunulduXiaomi Mi A2, bugün satışa sunuldu

Xiaomi Pocophone F1 sızdırıldı

Xiaomi Pocophone F1 için paylaşılan görüntülerden öğrenildiği kadarıyla Snapdragon 845 işlemci, sıvı soğutma sistemi, 20MP ön kamera, çift arka kamera telefonda yer alacak bazı özellikler arasında. Videodan ekranın boyutu tam olarak öğrenilemese de daha önceki sızdırmalara göre telefon 6.18 inç olacak. Full HD destekleyecek olan telefonda tasarım da oldukça ince.

Xiaomi Mi 8X nasıl olacak? İşte sızan ilk görüntüler

Xiaomi Pocophone F1 kaç para olacak?

Xiaomi Pocophone F1 için markanın ne zaman tanıtım yapacağı henüz açıklanmadı. Etiket fiyatı ile ilgili tahminler ise 420 Euro civarında. Etiket fiyatı oldukça dikkat çekerken bu fiyatla gelmesi markanın pazardaki şansını da arttıracak.

Xiaomi Mi Mix 2S, Türkiye'de satışta!

AnTuTu testine görülmüştü

Xiaomi Pocophone F1 geçtiğimiz günlerde AnTuTu testinde görülmüştü. Testte yer alan bilgilere göre cihazda 4.000 mAh kapasiteli pil, Quick Charge 4.0+ hızlı şarj desteği, yüz tanıma özelliği, Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan MIUI 9 ara yüzü telefonda yer alacak diğer özellikler.




Xiaomi’den Android Pie hamlesi!Xiaomi’den Android Pie hamlesi!

PAYLAŞ