Xiaomi POCO modeli MIUI 12 güncellemesiyle yenilendi - Haberler - indir.com

Xiaomi POCO modeli MIUI 12 güncellemesiyle yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-01 19:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi POCO serisinde yer alan modeller hem MIUI 12 güncellemesi hem de Andoid 11 sayesinde yeniden gündem de yer almayı başardı. Çinli üretici şirket adı POCO X3 NFC olan akıllı telefonu son zamanlarda birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Asya kıtasında kendini gösteren POCO F2 Pro kullanıcıların stabil olan Android 11 tabanlı MIUI 12 yazılımı ile tanıştığı tespit edildi. 12 Mayıs 2020 tarihinde piyasaya sürülecek olan bu ürünün ülkemizde de satışa sunulacağının duyurusu yapıldı. 

Xiaomi POCO modelleri MIUI 12 güncellemesiyle gündemde

Bu yılın Haziran ayı içerisinde POCO F2 Pro kullanıcıları için Android 11 güncellemesini yayımlanacağına dair söz veren 10 yıllık teknoloji şirketi sözünü tuttu. 22 Haziran 2020 tarihinde ise Redmi K30 Pro ve POCO F2 Pro ikilisini Android 11 Beta ile tazeleyen Xiaomi şimdi de MIUI 12 ile bir kez daha ön planda olmayı başardı. Söz konusu bu akıllı cep telefonun Android 11 tabanlı olan MIUI 12 ile güncellenmesi milyonlarca kişi tarafından sevindirdi. Bu güncellemenin boyutu ise 2.8 olup dosya kodu ise MIUI V12.2.1.0.RJKMIXM.

Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!

POCO modellere gelen bu güncelleme için hazırlanan bilgilendirme metnine bir göz atmak gerekirse kamera ile ilgili yenilikler kullanıcı deneyimini geliştirecek gibi gözüküyor. POCO F2 Pro kullanıcıları için hazırlanan yeniliklere bir bakalım:

Yapay zekâ tabanlı olan 3 yeni filigran!

Videolar için yeni şablonlar!

Videolar artık taslak olarak kaydedilebiliyor.

Videolar için hazırlanan yeni şablonlar ve ön ayarlar artık indirilebiliyor.

Bu bilgilere ek olarak aynı zamanda Eylül ayı içerisinde hazırlanan bir güvenlik yaması ile diğer MIUI 12 özellikleri de kullanıcıların beklediği yenilikler arasında yer alıyor. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Xiaomi Poco X2 Geekbench'te GörüntülendiXiaomi Poco X2 Geekbench'te Görüntülendi
Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldıXiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldı
Xiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktıXiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktı

PAYLAŞ