Xiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli olan POCO M2 Pro’nun bazı bilgilerinin bulunduğu GeekBench raporu ortaya çıktı. Söz konusu rapor bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Xiaomi’nin bu yeni akıllı telefonu POCO M2 Pro, çok yakın bir zamanda duyurulacak. Cihazın lansmanı yapılmadan önce Geekbench’te detayları belli olduğu iddia edildi. Söz konusu listeye göre Geekbench’in veritabanında henüz gözükmese de, bir Twitter kullanıcısı tarafından listenin ekran görüntüsü paylaşıldı. Söz konusu paylaşılan ekran görüntüsüne göre Xiaomi POCO M2 Orı’da Qualcomm’un Snapdragon serisi bir işlemci seti göreceğiz.

Geekbench listesinde modele dair çok fazla detay bilgi yer almazken, yinede bazı önemli detayları görmek mümkün oluyor. Android 10 ile beraber gelecek olan telefonda 6 GB RAM belleği bulunması bekleniyor. Poco M2 Pro’nun şirketin yeni M serisi cihazlarının lideri olması bekleniyor. Cihazın daha önce Hindistan’da BIS sertifikası haricinde WiFi ve Bluetooth sertifikası almıştı.

Xiaomi Redmi 9A özellikleri ve tanıtım tarihi belli olduXiaomi Redmi 9A özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi POCO M2 Pro detayları

Xiaomi’nin yeni bu akıllı telefon modelinde 8 çekirdekli bir Snapdragon işlemci yer alacakken, bu çekirdeğin Geekbench tarafında aldığı puanda ortaya çıktı. Buna göre tek çekirdekte 554 puan alan POCO M2 Pro, çoklu çekirdekte ise 1757 puan almayı başardı. Temmuz ayı içerisinde tanıtılması beklenen bu yeni akıllı telefonun K30 Pro modelinin yükseltilmiş bir versiyonu olarak yer alması bekleniyor. Redmi Note 9 serisi ile tasarım noktasında oldukça benzeyen POCO M2 Pro, geçtiğimiz aylarda Xiaomi’nin kendi web sitesinde M2003J6CI model numarası ile gözükmüştü.

Şuan için Xiaomi’nin bu yeni modeli hakkında bilineler bunlar olurken, modelin ilerleyen günlerde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Resmi tanıtım ile beraber cihaza dair resmi özelliklerin de belli olacağı düşünülüyor.


Xiaomi MIUI 12 ile gelecek ses özelliğiXiaomi MIUI 12 ile gelecek ses özelliği

PAYLAŞ