Xiaomi Poco F1 İçin MIUI 10 Arayüz Müjdesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Poco F1 İçin MIUI 10 Arayüz Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-01 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin güçlü modellerinden olan Xiaomi Poco F1 modeli geçtiğimiz ay ile beraber piyasaya sürülmüştü. Kullanıcıların bir hayli beğendiği bu model için Xiaomi cephesinden bir güncelleme bekleniyordu. Şimdi ise ortaya çıkan gelişme ile beraber Xiaomi Poco F1 için Android Pie ve MIUI 10 beta arayüz güncellemeleri ortaya çıktı. Sunmuş olduğu güçlü özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayan Poco F1 için bir süredir güncelleme bekleniyordu. Ortaya çıkan sızıntı ile beraber Xiaomi Poco F1 modeline Android Pie ve MIUI 10 beta arayüzü yüklü olarak gözüktü.

Xiaomi Poco F1 MIUI 10 Arayüzü

Xiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli OlduXiaomi Pocophone F1 Ülkemiz Fiyatı Belli Oldu

XDA kaynağı tarafından sızdırılan bu görüntüye göre Xiaomi’nin amiral gemisi modellerinden olan Poco F1 için yakın zamanda Android Pie ile beraber yeni arayüzün sunulacağını söyleyebiliriz. Kullanıcı arayüzü tarafında tamamen yenilenen bu cihaz ayrıca Android Pie ile beraber birçok yeniliğe de sahip olacak. MIUI 10 ile beraber yapay zeka teknolojisi tarafında bir gelişme olacak. Bu noktada derin öğrenme yeteneği sayesinde uygulamaların yükleme süreleri ve kullanıcılara verdikleri tepkiler gelişecek.

Diğer yandan tek kamera ile portre modu özelliğini Mi Note 2 ve Xiaomi Mi 5 gibi modellerde görebileceğiz. Bunun haricinde akıllı ev aygıt yöneticisi, sürüş modu ve birçok yeniliğin Xiaomi akıllı telefonlara gelmesi bekleniyor. Xiaomi’nin şuan için piyasada favori modellerinden olan Poco F1’in sunmuş olduğu özelliklere gelecek olursak ise cihazda 2.8 Ghz hızda çalışan Snapdragon 845 işlemcisi yer alıyor. LiquidCool soğutma teknolojisi ile yüzde 300 daha hızlı bir ısı dağılımı sağlayabiliyor.

Cihaz 6.18 inçlik büyük çentikli bir ekrana sahip olurken Full HD+ çözünürlüğün olduğunu belirtelim. Yapay zeka desteğine sahip 12 + 5 megapiksellik arka kamera haricinde ön yüzeyde 20 megapiksellik bir ön kamera bulunuyor. Ayrıca modelde 6 ve 8 GB RAM seçenekleri de yer alıyor.


Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 GeliyorXiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor

PAYLAŞ