Xiaomi Note serisinin satışlarıyla büyük bir başarı yakaladı - Haberler - indir.com

Xiaomi Note serisinin satışlarıyla büyük bir başarı yakaladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-20 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin alt markası olan Redmi imzalı Redmi Note serisi global pazarda önemli bir satış başarısı yakalayarak dikkatleri çekti. Ülkemizde uzun bir zamandır bulunan Xiaomi’nin Redmi Note serisi yapılan açıklama ile beraber dünya genelinde 140 milyon satış rakamını geride bırakarak önemli bir başarı yakaladı. Özellikle Note 7 serisinden sonra oldukça büyük bir çıkış yakalayan bu seri, bu söz konusu satış rakamını 2021 yılında 200 milyon seviyelerine ulaşmasını hedefliyor. Redmi ailesini genişletmeye devam ede Xiaomi, başarının asıl noktasının ise yüksek fiyat performans oranı olduğu düşünülüyor. Telefon pazarında daha çok kullanıcılar fiyat-performans modelleri tercih ediyorlar. Bu sayede ise sürekli bir şekilde telefon değiştirebiliyorlar.

Redmi Note 95G ve Note 9 Pro 5G’de geliyor

Redmi Note 9G ve High Edition özellikleri ortaya çıktıRedmi Note 9G ve High Edition özellikleri ortaya çıktı

Redmi Note 9 serisi yolda olurken bu seride birden fazla model yer alacak. Daha önce de ortaya çıkanlara göre Note 9, Note 9 Pro, Note 9S ve Note 9 Pro Max modellerini göreceğiz. Resmi TENAA kayıtlarına göre ise bu modeller arasındaki Redmi Note 9 5G ve Note 9 Pro 5G modelleri de gelecek. Bu iki söz konusu modelin ise 24 Kasım tarihinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. Sızan bilgilere bakacak olursak Note 9 5G modelinde MediaTek marka Dimensity 800U işlemcisini göreceğiz. En üst versiyon olarak 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanını göreceğiz. 5G destekli olacak olan bu cihaz 5000 mAh pile sahip olacakken 6.53 inç 1080P LCD bir ekran paneli yer alacak. Modelin arkasında ise 48 megapiksel ana kamera ve ön tarafta 13 megapiksel selfie kamerası yer alacak.

Note 9 Pro 5G modelinde ise Qualcomm’un Snapdragon 750G işlemcisi ile 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanları yer alacak. Bu modelde 5G’li olurken 6.67 inç Full HD LCD ekran göreceğiz.


Redmi Note 9 serisinin yeni modeli ortaya çıktıRedmi Note 9 serisinin yeni modeli ortaya çıktı
Redmi'nin yeni telefonun tasarımı ortaya çıktıRedmi'nin yeni telefonun tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ