Xiaomi, Nikon, Canon ya da Hasselblad'la ortaklık yapabilir! - Haberler - indir.com

Xiaomi, Nikon, Canon ya da Hasselblad'la ortaklık yapabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-24 18:04:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi akıllı telefonları ilerleyen dönemlerde daha da iyi bir hale gelebilir. "Peki bu nasıl olacak?" diye sorabilirsiniz. Büyük isimler ile yapacağı anlaşmalar ile olacak. 

Akıllı telefon kamerası konusunda akla ilk gelen ortaklıklar Huawei ile Leica ve Nokia ile Zeiss oluyor. Bu ortaklar arasına yakın zamanda bir isim daha dahil olabilir. Bu isim de Xiaomi'den başkası olmayacak. Ortaya çıkan söylentilere göre firma kısa bir süre önce Weibo üstünden bir anket yayınladı. Bu anketin merkezinde “Xiaomi’nin hangi firmayla ortaklık yapmasını isterdiniz?” sorusu yer alıyor. Bu ankette en ilginç detay ise sunulan şıklar olarak dikkat çekiyor. Çünkü şıklar arasında "Canon, Nikon, Hasselblad ve ortaklığa gerek yok" ibareleri yer alıyor. Elbette burada belirtilen üç büyük fotoğraf makinesi markası dikkat çekiyor. Bu tarzda bir ortaklık ortaklı bilhassa Nikon ve Canon ışığında Xiaomi'ye büyük fayda sunacaktır. Çünkü Nikon ve Canon'un görüntüleme sistemleri alanında Xiaomi telefonlara çağ atlatabilecek "gücü, tecrübeli personeli, teknolojisi ve patentleri" yer alıyor. Şu an için elbette ortada kesinleşmiş bir ortaklık mevcut değil. Fakat 2021 yılı için güzel bir sürprizlerin de olabileceği konuşuluyor. Bu ortaklıktan Canon, Nikon ya da Hasselblad'ın da büyük fayda sunacağı belirtiliyor.

Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!

Xiaomi Mi Note 10, firmanın kamera konusundaki en iyi modeli konumunda

Gücünü Snapdragon 730G işlemci ve 6 GB RAM'den alan akıllı telefonun arkasında 108 megapiksel 108 megapiksel F1.7 OIS + 12 megapiksel 2x telefoto F2.0 + 5 megapiksel 10x telefoto F2.0 OIS + 20 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 2 megapiksel F2.4 makro lens bir araya geliyor. Bu kamera sistemiyle 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom  yapabilen telefon, gerçek manada bu konuda çok iyi sonuçlar sunuyor. Telefon kamera konusunda Dx0Mark'a göre Huawei Mate 30 Pro'ya göz dikiyor. İki modelin de puanları eşit seviyede.



PAYLAŞ