Xiaomi modelleri için dikkat çekici yılbaşı indirimi başladı! - Haberler - indir.com

Xiaomi modelleri için dikkat çekici yılbaşı indirimi başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 17:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Zaman zaman hazırladığı kampanyalar ile tüketiciye çok daha uygun fiyatlı Xiaomi markalı akıllı cep telefonları sunmadı ile adından söz ettiren Evofone, yine bir kampanya ile tüketiciyi mutlu etmeye hazırlanıyor. Söz konusu bu kampanya Evofone distribütörlüğündeki Mi Store mağazalarında geçerli olacak ve kampanya kapsamında Xiaomi modelleri için tüketicinin yüzünü güldürecek indirimleri yapılacak. 

Xiaomi cep telefonlarında indirim çılgınlığı başlıyor

Xiaomi modellerini indirimli fiyatlara sunması ile zaman zaman adından söz ettiren Evofone, yine bir indirim rüzgarı ile gündeme geliyor. Kampanya kapsamında Xiaomi model serisindeki birçok akıllı cep telefonu modeli kampanya kapsamında çok daha uygun fiyatlara satışa sunuluyor. Kampanya, her gün bir ürünün indirime girmesi ile devam edecek. Peki kampanya kapsamında hangi ürünler yer alıyor?

Xiaomi TV Piyasasında Yükselişini SürdürüyorXiaomi TV Piyasasında Yükselişini Sürdürüyor

999 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkan Xiaomi Redmi 6 32 GB kampanya kapsamında 699 TL ile satışa sunulacak. Söz konusu bu indirim 25 Aralık Çarşamba günü boyunca geçerli olacak. Xiaomi Mi A2 64 GB'lık model ise 26 Aralık Perşembe günü 1.599 TL fiyattan 1.199 TL'ye tüketiciye sunulacak. Ertesi gün yani 27 Aralık tarihinde indirime giren ürün ise Xiaomi Mi A3 64 GB modeli olacak. 1.799 fiyat etiketine sahip olan bu model kampanya kapsamında 1.399 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak.

Redmi Note 7 modeli ise 28 Aralık Cumartesi günü tüketici ile oldukça uygun fiyata buluşacak. 128 GB dahili depolama alanına sahip olan söz konusu bu akıllı cihaz 1.899 TL'den 1.499 TL fiyat etiketi ile tüketiciye sunulacak. 28 Aralık ve 31 Aralık tarihleri arasında ise tek bir telefonda değil tüm Xiaomi markalı telefonlarda yüzde 20'ye varan indirimler yapılacak. Buna ek olarak aynı zamanda tüm aksesuarlarda ve ekosistem ürünlerinde ise yüzde 40'ı bulan indirimler yapılacak. Hem tasarım olarak hem de donanımsal olarak dikkatleri üzerine toplayan Xiaomi tüketici tarafından en çok beğenilen cihazlar arasında yer alıyor. Söz konusu bu Xiaomi indirimin geçerli olduğu mağazalar şu şekilde belirlendi; Forum İstanbul AVM Mi Store, Vadistanbul Mi Store, Akasya AVM Mi Store, Optimum AVM Mi Kiosk. Bu mağazalardan kampanya boyunca satın alım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

 


Satışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatıSatışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatı
Xiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı belli olduXiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı belli oldu
Xiaomi Mi 9T Android 10 güncellemesi çıktıXiaomi Mi 9T Android 10 güncellemesi çıktı

PAYLAŞ