Xiaomi MIUI 10 İle Beraber Karanlık Modu Sunuyor - Haberler - indir.com

Xiaomi MIUI 10 İle Beraber Karanlık Modu Sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 17:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kullanıcı geri dönüşlerini önemseyen şirketlerden birisi olan Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yeni arayüz sürümü ile beraber kullanıcıların uzun zamandır beklediği karanlık modunu sunmayı hedefliyor. Yoğun talepler karşısında marka, MIUI 10 Global Beta ROM kullanıcılarına sistem uygulamaları dahil olmak üzere kullanabilecekleri karanlık modunu getiriyor. Oldukça kolay bir kullanım ile beraber güç tasarrufu da sunacak olan bu yeni uygulamaların karanlık mod özelliği oldukça işlevsel bir içerik olacak. Ayrıca sistem menüsü ve içeriği dahil olarak karanlık mod özelliği bulunan oldukça az cihaz bulunurken, Xiaomi’de bu yönlü bir adım atmış olacak.

Xiaomi Karanlık Modunu Sonunda Getiriyor

Xiaomi'nin Çift Katlanan Telefonu Ortaya ÇıktıXiaomi'nin Çift Katlanan Telefonu Ortaya Çıktı

Çinli şirketin son yayınlamış olduğu MIUI 10 Global Beta güncellemesi ile beraber Mesajlar, Galeri, Rehber, Notlar, Telefon, Ekran kaydedici ve güncelleme ekranı gibi tüm temel uygulamalara karanlık mod özelliği geliyor. Henüz yukarıda belirttiğimiz olan uygulamalar ve son kullanılan uygulamalar menüsü için karanlık mod özelliği bulunuyor. Xiaomi’nin tüm sistemi genel olarak kaplayan bir karanlık modu getirip getirmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

15 Şubat ile beraber v9.2.14 güncellemesiyle beraber MIUI 10 Global Beta ROM kullanıcılarının karanlık mod özelliğine kavuşması bekleniyor. Bu karanlık modu ise Mi 5, Mi 4, Redmi Note 3 Pro gibi eski modeller alamayacaklar. Bakalım Xiaomi’nin kullanıcılarına sunmuş olduğu bu yeni karanlık mod özelliği ne derece beğenilecek ve ilgi görecek ilerleyen günlerde göreceğiz.  


Xiaomi CEO'su, 2019 planları için iddialı açıklamalarda bulunduXiaomi CEO'su, 2019 planları için iddialı açıklamalarda bulundu
Xiaomi'nin Yeni MIUI Güncellemesi Önemli Özelliği GetiriyorXiaomi'nin Yeni MIUI Güncellemesi Önemli Özelliği Getiriyor

PAYLAŞ