Xiaomi MIU13'de gelecek özeller gözüktü - Haberler - indir.com

Xiaomi MIU13'de gelecek özeller gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Xiaomi’nin akıllı telefon modelleri için bir sonraki arayüz sürümü olan MIUI 13 ile alakalı detaylar gelmeye devam ediyor. Şuan için MIUI 12.5 dağıtımını sürdüren şirketi, diğer yandan beta sürümlerde yeni arayüz için hazırlıklarına devam ediyor. Bugün ise Çin’deki kullanıcıları için yeni günlük beta güncellemesi yayınlayan Xiaomi, bir sonraki yeni arayüzü ile beraber getireceği yeni bir özelliği daha beta kullanıcıları için sundu. Bilindiği üzere şirket son günlerde sistem uygulamalarını güncellemeye başladı. Birkaç uygulaması için yeni beta sürümleri de yayınlayan Xiaomi, son olarak Mi Security uygulamasını güncelleyerek gündeme gelmişti. Bu güncelleme Çin’deki kullanıcılar için güvenliği daha da sıkılaştıran bir özelliği de beraberinde getiriyordu.

MIUI 13 ile beraber güvenlik artıyor

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldı

Xiaomi özellikle son zamanlarda gizlilik noktasında MIUI arayüzünü bir hayli geliştirmeyi başarmış durumda. Neredeyse her modeline iOS cihazlarda olduğu gibi benzer özellikleri getiren marka, görünüşe göre MIUI 13 ile beraber bu durumu biraz daha geliştirecek gibi duruyor. Yukarıda göreceğiniz üzere Xiaomi kullanıcıları artık akıllı telefonlarını kapatmaya gerek duymadan önce bir şifre girebilecek. Samsung’un One UI arayüzünde de gördüğümüz bu özelliğin benzeri olarak bu yenilik ile özellikle yabancı birinin telefonunuzu kapatmasının önüne geçilmiş olacak.

Xiaomi’nin güvenlik uygulaması için getirmiş olduğu bu özellik, Çin’deki beta kullanıcıları tarafında da kullanılabilir durumda. Ancak tam sunum MIUI 13 arayüzü ile beraber belli olacak. Bu noktada global kullanıcılarda yeni gizlilik özelliklerinden faydalanabilecekler.  


Xiaomi şimdi de ses dalgasıyla şarj etmeyi deniyor         Xiaomi şimdi de ses dalgasıyla şarj etmeyi deniyor         
Xiaomi cep telefonuyla sinema sektörüne atılıyorXiaomi cep telefonuyla sinema sektörüne atılıyor

PAYLAŞ