Xiaomi Mijia Fotoğraf Yazıcısı Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mijia Fotoğraf Yazıcısı Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 11:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markası Xiaomi’den ilginç  teknoloji çözümleri görmeye devam ediyoruz. Markanın sadece akıllı telefon ürünleri değil bu noktada akıllı ev aletleri ve mutfak aletlerine kadar birçok çözümü bulunuyor. Şimdi ise akıllı telefonlarınızda yer alan fotoğrafları kablosuz bir şekilde bastırabileceğiniz yeni bir Mijia yazıcısını satışa sunmaya hazırlanıyor. Oldukça sade bir tasarıma sahip olarak sunulan bu yeni yazıcı ile akıllı telefonlarda yer alan fotoğrafları kolay bir şekilde bastırabilirsiniz. Her sektör ve kategoride adını görmeye başladığımız Xiaomi şimdi ise kompakt fotoğraf yazıcılarına giriş yapıyor. Şirketin bu yeni kompakt yapıya sahip fotoğraf yazıcısı, pratik kullanımı ile fotoğraflarını baskılamayı seven kullanıcılara hitap ediyor diyebiliriz.

Xiaomi Fotoğraf Yazıcısı Mijia

Xiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları AçıklandıXiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları Açıklandı

2018 yılı başlarında gerçeklik odaklı XPRINT fotoğraf yazıcısını pazara süren şirket şimdi ise Mijia markası ile yeni bir kompakt modelini sunmaya hazırlanıyor. Xiaomi Mijia Photo Printer adlı Xiaomi’nin bu yeni ürünü sade olmasıyla dikkatleri çekiyor. Sade olmasıyla kolay bir kullanıma sahip olan bu ürün üzerinde açma – kapama için bir tuş barındırıyor. Modelin ayrıca güç, Wifi bağlantısı ve eşleşme için bildirim ışıklarının da bulunduğunu belirtelim. Sağ bölümde kartuş haznesi bulunan modelin kart girişi ise cihazın arka bölümüne konumlandırılmış durumda.

Cihazın basım özelliklerine gelecek olursak Xiaomi’nin bu modeli 6 inçe kadar fotoğraf basabilirken bu yazıcı ile polaroid, kimlik kartı ve kartpostal için çeşitli baskı modları bulunuyor. Uyumlu uygulamalar ile beraber kullanıcılar fotoğraflarını kolay bir şekilde yazıcıdan bastırabilecekler. Xiaomi Mijia Photo Printer modelinin şuan için satış fiyatı açıklanmış değil. Fakat geçmiş versiyonu 60 dolar seviyelerinde olan bu ürünün şimdiki modeli ise 70 dolar seviyelerinde satışta olması bekleniyor. Xiaomi’nin bu yeni yazıcısı 19 Aralık ile beraber satışa çıkacak.


Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi GeldiXiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi
Xiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün GeliyorXiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün Geliyor
Xiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi DuyurduXiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi Duyurdu

PAYLAŞ