Xiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıda - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi8 için kamera güncellemesi kapıda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-01 14:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon sektörünün isimleri arasında yerini alan Xiaomi, bir yandan amiral gemisi olan Xiaomi Mi 9’u, 24 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmak için hazırlanırken, öte yandan hali hazırda piyasada olan Xiaomi Mi 8 için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor.

Kamera anlamında başarılı olmak isteyen şirket, yaptığı kamera güncellemesi ile Xiaomi Mi 8’in kamerasını daha yetenekli bir hale getiriyor. Geçtiğimiz aylarda paylaşılan bir güncelleme ile Xiaomi Mi 8 modelinin 960 fps video kayıt yapması mümkün hale getirildi. Bugün ise firmanın Weibo hesabı üzerinden yapılan duyuru ile Mi 8 ve Mi 8 SE modellerinin çok kısa bir süre sonra yeni gece modu ve 4K 60 fps video kayıt desteğine kavuşacağını ifade etti.

Android'in İlk Yüz Tarayıcılı Akıllı Telefonu Olma Ünvanına Sahip: Xiaomi Mİ8Android'in İlk Yüz Tarayıcılı Akıllı Telefonu Olma Ünvanına Sahip: Xiaomi Mİ8

Xiaomi Redmi 7 özellikleri ortaya çıktı

Güncelleme 2 kademeli olarak sizlere sunulacak

Super Night Scene olarak isimlendirilen bu gece modu sayesinde, Xiaomi Mi 8 kullanıcıları düşük ışık koşullarında daha kaliteli video ve fotoğraf çekmenize olanak sağlıyor. Ayrıca bu güncelleme akıllı telefonun en büyük eksikleri arasında sayılan 4K 60 FPS video kayıt özelliği de kullanıcılarına sunuyor. Sunulan güncellemenin 2 parça halinde kademeli bir şekilde size ulaşacağını ifade etmek istiyorum. Yani akıllı telefonlar ilk olarak Super Night Scene moduna, arkasından ise 4K 60 FPS video desteğine kavuşacağı anlamı taşıyor. Hangi tarihlerde bu özelliklere kavuşacaksınız konusuna gelecek olursam, şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Nisan ayına kadar bu güncellemenin herkese ulaşacağını ifade ediyor.


Xiaomi Afrika’ya çıkarma yapacakXiaomi Afrika’ya çıkarma yapacak
Xiaomi Katlanabilir Modeli İki Kere KatlanacakXiaomi Katlanabilir Modeli İki Kere Katlanacak

PAYLAŞ