Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Pro’nun fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Pro’nun fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-05 16:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerin adından en çok söz ettiren teknoloji şirketleri arasında yer alan Xiaomi’nin 5 Kasım’da düzenleyeceği etkinlik merakla bekleniyor. Etkinlikte Mi CC9 ve Xiaomi Mi Watch akıllı saati tanıtması beklenen şirketin başka bir akıllı saat modelini tanıtacağı da öğrenildi. 

Yakında resmi olarak tanıtılacak olan Xiaomi Mi Watch, tasarım olarak Apple Watch’a benzeyen köşeli bir dizayna sahip bir model. Kullanıcıların merakla beklediği yeni akıllı saat güvenilir bir kaynaktan gelen bilgilere göre piyasaya tek başına girmiyor. Yeni kaynaktan elde edilen bilgilere göre Xiaomi Mi Watch’ın yanında Mi Watch Pro’yu da tanıtacak. Ancak ailenin yeni üyesinin pazara M Watch’dan bir süre sonra çıkacağı iddia ediliyor. Tasarım açısından birbirine benzeyeceği söylenen modellerin fiyatı da birbirine oldukça yakın. Yeni kaynağın belirttiğine göre Xiaomi Mi Watch modelini 185 dolar, Mi Watch Pro modelini ise 200 dolardan satışa sunacak. WearOS üzerine kurulması beklenmeyen modeller yuvarlak saat kullanmayı seven kullanıcılara hitap edecek gibi duruyor. 

Xiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecekXiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecek

Xiaomi Mi Watch’ın bilinen özellikleri 

Tanıtıma kadar özellikleri genel olarak saklı tutulmaya çalışan Mi Watch’ın özellikleri hakkında çok az bilgi var. Saatlere özel olarak geliştirilen MIUI’ya sahip olması beklenen modelin gücünü Snapdragon 3100 işlemci yongasından alacağı biliniyor. Bir uygulama marketine ve eSIM desteğine sahip olacak M Watch’ın GPS, WiFi, Bluetooth ve NFC birimlerine de sahip olacak. Gövdesinde bir hoparlörle gelen modelin bir mikrofona da sahip olacağı söylenmekte. Dijital asistan XiaoAI desteğine sahip olacak olan Xiaomi Mi Watch, arka kısmında optik nabız sensörüne de sahip olacak. Bunlara ek olarak yerleşik olarak müzik depolayabilen ve çalabilen model kullanıcılarına telefona ihtiyaç duymadan istedikleri zaman kendi hoparlöründen ya da Bluetooth kulaklıktan müzik dinleyebilme imkanı tanıyacak.  Xiaomi Mi Watch Pro'nun özellikleri hakkında ise henüz bir bilgi yok. Xiaomi'nin bu modeli tanıtıp tanıtmayacağını ya da yeni akıllı saatin özelliklerinin ne olacağını öğrenmek için lansman saatini beklememiz gerekecek.


Xiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği çok etkileyiciXiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği çok etkileyici
Xiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ