Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Lite uygun fiyatlarla Türkiye'de - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Lite uygun fiyatlarla Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin en yeni akıllı saat modelleri arasında yer alan Mi Watch ve Mi Watch Lite, Türkiye'de raflarda yerini aldı. Ürünlerden biri oval, diğeri ise kare tasarıma sahip olan akıllı saatler farklı talepleri olan kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, eylül ayı içerisinde tanıtımı gerçekleşen akıllı saati Watch ile bu ayın ilk günlerinde duyurduğu Mi Watch Lite akıllı saatini Türkiye'de satışa çıkardı. Ana modeli olan Mi Watch, kullanıcılara bir akıllı saatte bulunması gereken hemen hemen her özelliği sunuyor. Bunun daha uygun fiyatlı olan modeli olarak kullanıcıların karşısına çıkan Mi Watch Lite, nispeten daha mütevazi özellikler ile geliyor. 

Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Pro’nun fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi Watch ve Mi Watch Pro’nun fiyatı ortaya çıktı

454x454 piksel çözünürlüğünde 1,39 inç AMOLED ekran üzerine kurulan Xiaomi Mi Watch, 420 mAh'lık bataryası ile tek seferlik şarjla uzun süreli bir kullanım vadediyor. 5 ATM'ye kadar suya dirençli olan Mi Watch'ta PPG nabız sensörü, hızlanma sensörü, jiroskop, jeomanyetik sensör, hava basınç sensörü, ortam ışığı sensörü ve GPS de bulunuyor.

Xiaomi Mi Watch özellikleri

  • Boyutlar: 45,9 x 53,35 x 11,8 mm, kayışlar hariç 32 g ağırlık
  • Ekran: 1,39 inç AMOLED, 454x454 piksel
  • Batarya: 420 mAh, manyetik şarj
  • Sensörler: Optimize PPG nabız sensörü, hızlanma sensörü, jiroskop, jeomanyetik sensör, hava basınç sensörü, ortam ışığı sensörü, GPS
  • Suya dayanıklılık: 5 ATM su basıncı
  • Bağlantı ve özellikler: Bluetooth 5.0 (Android 4.4, iOS 10.0 ve üstüyle uyumlu) Amazon Alexa sesli kontrol, deklanşör modu
  • Batarya ömrü: 16 gün

Kare bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan Mi Watch Lite ise 320x320 piksel çözünürlük sunan 1,4 inçlik bir LCD ekran özelliği ile geliyor. 230 mAh'lık batarya gücü ile 9 güne kadar kullanım imkanı sunan bu akıllı saat, kalp atış hızı izleme, uyku takibi, solunum egzersizleri, arama yanıtlama, bildirim kontrolü, hava durumu bilgisi ve müzik çalar kontrolü gibi özelliklerine sahiptir. Mi Watch gibi 5 ATM’ye kadar suya dirençli olan akıllı saat, 120’den fazla saat arayüzü ve 11 farklı spor modu sunuyor.

Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Lite Türkiye fiyatı belli oldu

Şu an itibariyle Mi Shop Türkiye internet sitesi üzerinden satışa çıkarılan Xiaomi Mi Watch için 1.099 TL, Xiaomi Mi Watch Lite için ise 599 TL fiyat etiketine sahiptir. Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan bu akıllı saat Mi Watch, uygun fiyatlı bir akıllı saat arayanlar için de Mi Watch Lite iyi birer alternatif olabilir.


Tüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saatTüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat
Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Watch özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Xiaomi Mi Watch özellikleri ve fiyatı
Xiaomi Mi Watch Lite'ın tasarımı ortaya çıktıXiaomi Mi Watch Lite'ın tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ