Xiaomi Mi Watch Revolve Active saati tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Watch Revolve Active saati tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 11:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Akıllı saat pazarındaki iddiaları artırmak isteyen Xiaomi, oval tasarımlı Mi Watch Revolve Active modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Yeni Mi Watch Revolve Active, orta seviye fiyatıyla fena sayılmayacak düzeyde özelliklere sahiptir. 

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi'nin en yeni akıllı saat modelleri arasında yer alan Mi Watch Revolve Active'in duyurusunu gerçekleştirdi. Oval, şık gözüken tasarımıyla dikkat çeken bu akıllı saat, hem klasik benzeri görünümü hem de akıllı nitelendirmesi ile altını dolduran özellikleriyle pek çok tüketicinin ilgisini çekecek gibi gözüküyor. 1,38 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran özelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Mi Watch Revolve Active, korunma olarak ise Corning Gorilla Glass 3'ten güç alıyor. Xiaomi, kullanıcılar için maksimum özelleştirme özellikleri sunmak adına 110'dan daha fazla saat arayüzü eklemiştir. SpO2 sensörü ile beraber kandaki oksijen değişimini gerçek zamanlı olarak ölçme özelliğine sahip olan Mi Watch Revolve Active, buna ek olarak aynı zamanda kalp atış hızı takibi, dahili GPS, uyku takibi, solunum takibi, stres takibi gibi sağlık ve işlevsellik odaklı çeşitli özellikler de sunuyor.

Xiaomi katlanabilir telefonunu yıl sonunda tanıtabilir Xiaomi katlanabilir telefonunu yıl sonunda tanıtabilir 

Xiaomi Mi Watch Revolve Active özellikleri

  • 1,39 inç 454 × 454 piksel AMOLED ekran
  • Bluetooth 5.0
  • Alexa sesli asistan
  • Müzik ve kamera kontrolü
  • 12 nm GPS çipi
  • Boyutlar: 45,9 x 53,35 x 11,8 mm
  • Ağırlık: 32,5 gr
  • 5 ATM
  • 420 mAh batarya

Xiaomi, Mi Watch Revolve Active adlı yeni saati için 135 dolar fiyat etiketi belirlemiştir. Akıllı saatin şu an için Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor olsa da Türkiye fiyatı hakkında henüz tahminde bulunmak çok zordur. Mi Watch Revolve Active hakkında ortaya atılan bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde konu ile ilgili olarak daha detaylı verilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Xiaomi Fastboot rehberiXiaomi Fastboot rehberi
Xiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldı
Xiaomi şimdi de ses dalgasıyla şarj etmeyi deniyor         Xiaomi şimdi de ses dalgasıyla şarj etmeyi deniyor         

PAYLAŞ