Xiaomi Mi Watch Lite'a yeni özellikler geldi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Watch Lite'a yeni özellikler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 16:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Xiaomi Mi Watch Lite için yapılan yeni duyuruda, modellere yeni özelliklerin eklendiği belirtildi.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, piyasaya sunduğu yeni akıllı saatlerle geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarırken yeni geliştirmeler de devam ediyor. Türkiye’de de satışa çıkan ve oldukça popüler olan Xiaomi Mi Watch Lite için yeni bir güncelleme yayınlayan şirket, akıllı saatlere yeni yetenekler kazandırdı.

Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Lite uygun fiyatlarla Türkiye'deXiaomi Mi Watch ve Mi Watch Lite uygun fiyatlarla Türkiye'de

Xiaomi Mi Watch Lite güncellemesi neler içeriyor?

Xiaomi Mi Watch Lite güncellemesi ile birlikte cihazlar 4.1.20 sürümüne yükseltildi. Tüm modeller için gönderilen güncellemelerde telefonlara gelen yeni özellikler şöyle;

Uyku süresine özel düzenleme

Yeni güncelleme ile birlikte uyku için akıllı rahatsız etmeyin özelliği getirildi. Kullanıcılar bileği çevir gibi farklı hareketler ile saati daha kolay bir şekilde kontrol edebilirken, akıllı saatlerin hareket tanıma hassasiyeti de kontrol edilebilir hale geldi. Böylece daha iyi uyku deneyimi yaşayabilecek kullanıcılar, gereksiz bildirimlerden de sessiz ve titreşim modları sayesinde kurtulacak.

Arama sırasında ise aramayı kapatma konusunda yeni özellik eklenen akıllı saatler, mevcut aramayı sonlandırabilmek adına akıllı saat üzerindeki düğmeyi kullanabilecek.  Bluetooth üzerinden bağlantının sağlandığı cihazda, Bluetooth bağlantısı kapatıldığında bildirimler gönderilecek.

Xiaomi Mi Watch Lite güncellemesi ile birlikte saatlerdeki kararlılık arttırılırken, performans iyileştirmeleri yapıldı. Xiaomi Mi Watch Lite kullanıcıları tarafından güncelleme kontrolü ile alınabilecek yeni güncelleme sonrasında cihaz için getirilen yeni ayarlar ile Xiaomi Mi Watch Lite kişiselleştirilebilecek.



PAYLAŞ