Xiaomi Mi Watch akıllı saat yeni özelliklere kavuştu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Watch akıllı saat yeni özelliklere kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Xiaomi’nin sahip olduğu dikkat çeken Xiaomi Mi Watch akıllı saat modeli için yeni özellikler getiren bir yazılım güncellemesi gerçekleştirildi. Yapılan güncelleme ile beraber ise saate bazı yeni özellikler gelmiş oldu. Türkiye fiyatı 1099 TL olan Xiaomi Mi Watch akıllı saat, global sürüme yayınlanan güncelleme ile Amazon Alexa ile bağlı akıllı telefonlar için kamera deklanşör desteği geliyor. Bunlara ek olarak ise bazı yeni saat arayüzleri de cihaza geliyor. Güncelleme ile bilinen hataların giderildiği ve egzersizler için otomatik durdurma özelliğinin kendi içerisinden açılmasına imkan tanıyor.

Apple Watch’ın sahip olduğu kare tasarıma benzeyen bu model Andorid akıllı telefon kullanıcılarına hitap ediyor. Saat için yayınlanan Mi Watch, v1.2.52 sürüm kodu bu güncellemeyi büyük bir ihtimalle çok yakın zamanda Türkiye’de de olması bekleniyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra sızdırıldı, iddialı geliyorXiaomi Mi 11 Ultra sızdırıldı, iddialı geliyor

Xiaomi Watch için yeni güncelleme yayınlandı

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu saat, 1.39 inç renkli AMOLED bir ekran üzerine kurulu geliyor. Ekran 450 nit parlaklığa sahip olurken, 32 gram ağırlığa da sahip durumda. Su geçirmeyen yapıya sahip olan bu akıllı saatte, yerleşik olarak sesli asistan bulunurken, 6 farklı renkte kayış bulunuyor. İki adet fiziksel butona sahip olan bu model, 16 güne kadar pil ömrü sunabiliyor. GPS’e de sahip olan Android temelli bu saat WearOS üstüne kurulu MIUI arayüzüne sahip durumda.


Xiaomi Black Shark 3 Türkiye'de satışa sunuluyorXiaomi Black Shark 3 Türkiye'de satışa sunuluyor
OPPO ve Xiaomi Türkiye yatırımları hakkında açıklama yaptıOPPO ve Xiaomi Türkiye yatırımları hakkında açıklama yaptı

PAYLAŞ