Xiaomi Mi Store Mağazası Tepe Nautilus’ta Açıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Store Mağazası Tepe Nautilus’ta Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 12:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Türkiye’de yeni mağazalarıyla büyümesini sürdürüyor. Yeni mağazanın adresi bu sefer Tepe Nautilus oldu.

Türkiye’de 2018 yılında ilk Mi Store mağazasını açan ve ardından kısa süre içerisinde İstanbul’un farklı noktalarında mağazalarıyla müşterilere ulaşmayı başaran Xiaomi, İstanbul’daki 19. mağazasını da açtı. İstanbul’daki yeni mağaza ile birlikte Xiaomi’nin Türkiye genelindeki 55. mağazası da açılmış oldu. Tepe Emlak Yatırım tarafından yönetimi sağlanan Tepe Nautilus, Xiaomi mağazasıyla birlikte 126 markaya ev sahipliği yapıyor.

Xiaomi’nin Türkiye’deki yatırımları sürecek

2010 yılı itibariyle ticari faaliyetlerine başlayan Xiaomi, kısa süre içerisinde dünyanın en büyük şirketleri arasında yer almayı başardı.  2018 yılında Türkiye’ye yönelik yeni bir yatırım süreci başlayan şirket, arka arka pek çok bölgede mağaza açarak Türkiye’deki kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Mevcut yatırımlar, şirketin satış rakamlarına da önemli bir etki yaptı.

Mi Store mağazalarıyla Türkiye’de yeni yatırımlarına devam edecek şirket, İstanbul dışında da pek çok şehirde yeni planlamalar yapıyor. Mi Store yeni mağazasında seçili onlarca üründe açılışa özel indirimler de mevcut.





PAYLAŞ