Xiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin bir süredir gündeme gelen Xiaomi Mi TV Stick ile yeni Xiaomi Mi Smart Band 5 akıllı bilekliğinin çıkış tarihi resmi olarak belli oldu. Xiaomi Mi TV Stick, şirketin her televizyonu Android bir akıllı televizyon haline getiren yeni ürünü olurken, bir süredir gündemde yer alıyordu. Şirketin Xiaomi Mi Smart Band 5 ürünü ise Xiaomi Mi Band 5 akıllı bilekliğin yeni modeli olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu bu iki yeni ürün için de resmi olarak lansman tarihi 15 Temmuz olarak belirlenmiş durumda. Bu iki ürünün de resmi lansmanları öncesinde özelliklerinin belli olduğunu belirtelim. Xiaomi Mi Smart Band 5 bilekliğin gelen son bilgilere göre Mi Bnad 5 ile aynı özelliklere sahip olduğunu belirtelim.

Mi TV Stick modeli için ise birçok önemli detay yer alırken her iki ürünün de Türkiye’de satılması bekleniyor.

120W Xiaomi hızlı şarj cihazı geliyor120W Xiaomi hızlı şarj cihazı geliyor

Xiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleşti

İlk etapta Almanya’da piyasaya sürüleceği düşünülen Xiaomi ürünlerinin 15 Temmuz’da tanıtılacağı belli oldu. Şirketin Xiaomi Mi TV Stick ürününün özelliklerine baktığımızda ise dört çekirdekli işlemci ile beraber Mali-450 GPU’ya sahip olduğunu görüyoruz. 1 GB RAM + 8 GB depolamalı 1080P 60 FPS sürümün başlangıç fiyatının 49 dolar seviyesinde olması bekleniyor. Mi TV Stick ile TV bağlantısı HDMI ile gerçekleşirken, Android TV Pie işletim sistemi üzerine kurulu bu ürün 4K HDR sürümünde ise Mi Box S modelinde olduğu gibi dört çekirdekli Amlogic S905 işlemci ve Mali-G31 MP2 GPU’dan gücünü alıyor.

2 GB RAM ve 8 GB depolama ile gelen bu sürümün ise 133 dolarlık bir fiyatının olması bekleniyor. Xiaomi’nin bu iki ürününü de ülkemizde satışta göreceğiz.  


MIUI 12 alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar için yeni liste yayımlandıMIUI 12 alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar için yeni liste yayımlandı
Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro için ilk sızıntılarXiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro için ilk sızıntılar

PAYLAŞ