Xiaomi Mi Smart Band 5 rakiplerinden daha farklı özelliklere sahip - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Smart Band 5 rakiplerinden daha farklı özelliklere sahip

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-26 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Xiaomi’nin sevilen giyilebilir teknoloji ürünü olan Mi Band 4 sonrasında gelen Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modeli global pazarda Xiaomi Mi Smart Band 5 olarak satışa sunuldu. Cihazın detaylarını hatırlayacak olursak 1.2 inç renkli bir AMOLED ekrana sahip olan ve Mi Band 4 modeline göre yüzde 20’lik bir artış sağlayan Xiaomi Mi Band 5, bünyesinde 100’den fazla saat arayüzüne sahip olarak geliyor. NFC desteğine de sahip olan model de 11 farklı profesyonel spor modu bulunuyor. Kadın sağlığına yönelik özel modlar da yer alan bileklik, bağlı telefon kamerası için deklanşör görevi de görüyor. Nabız ölçümü gibi özelliklere de sahip olan bu akıllı bilekli Mi Band 5, uyku takibi de gerçekleştirebiliyor. Bu modelin global sürümü Xiaomi Mi Smart Band 5 ise bunlara ek olarak Sp08 ölçüm özelliğine de sahip olacağı ifade ediliyor.

Xiaomi Mi Band 5 modelinin önemli farkları

Huawei ve Xiaomi gelecekte UTG teknolojisini kullanabilirHuawei ve Xiaomi gelecekte UTG teknolojisini kullanabilir

Resmi kodlarda gözüktüğü bilgiler arasında yer aldığı söylenirken, Çin sürümünde de yer almasına karşılık daha sonra kaldırıldığı ifade ediliyor. Bu özellik direkt bir şekilde global sürüm ile geleceği beklenirken, spor yaparken doku ve hücrelere ne kadar oranla oksijen sağlandığını gösterebilecek. Global sürümde diğer yandan Amazon imzalı dijital asistan olan Alexa desteği de yer alacak. Bu noktada Çin dışına özel bir Xiaomi Mi Smart Band 5 modeli için biraz daha gelişmiş bir versiyonun geleceğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi Band 5 modelinin yurt dışı fiyatının sadece 27 dolar seviyesinde olduğu gözüküyor. NFC’li versiyon ise 32 dolar olacak. Türkiye’de ise ilerleyen dönemlerde Mi Smart Band 5 adıyla satışta olacak bu bilekliğin fiyatı belli olmazken, yüksek satış rakamlarına erişmesi bekleniyor.


Xiaomi'den Redmi 8A satışları hakkında ilk açıklamaXiaomi'den Redmi 8A satışları hakkında ilk açıklama
Xiaomi 360 dönen kameralı akıllı telefon patenti aldıXiaomi 360 dönen kameralı akıllı telefon patenti aldı

PAYLAŞ